На собственичката на „АФЕРА“ също и се обади репортер на „Господарите“, за да я покани да коментира ситуацията, но нали се сещате, че на следващия ден потъна и се покри, защото очевидно Томова не е от списъка на „правилните“

На собственичката на „АФЕРА“ също и се обади репортер на „Господарите“, за да я покани да коментира ситуацията, но нали се сещате, че на следващия ден потъна и се покри, защото очевидно Томова не е от списъка на „правилните“

„ГОСПОДАРИТЕ“, КАТО СТЕ ТОЛКОВА ОТВОРЕНИ, ЩО МЪЛЧИТЕ КАТО ПОСРАНИ ЗА КОРУПЦИЯТА, А ДЪВЧЕТЕ СКЪСАНИЯ РЪКАВ!
„Господари на ефира“ се изживяха като голЕмата работа, ти да видиш. Нещо като читалищна журналистика, майтап да става. Припомниха един „скъсан ръкав“, щото техните „журналистически разследвания“ позволено стигат само до там, и разкривиха фелдфебелски начервисани устички да махат новите шефове на ОД на МВР – Варна Даниел Пашов и Николай Панчев.
Бре, че смелост, чак подозрителна. Поръчковото „разследване“ на Нова тв за джебчиите от Игнатиево АФЕРА го коментира моментално, като единствени написахме в прав текст кой го позволи и защо стигна до кривата круша без „топ“ репортерките да влязат в дълбоката вода на корупцията, на чийто връх е ГЕРБ във Варна. Когато АФЕРА още преди да пристигнат Даниел Пашов и Николай Панчев написа защо идва във Варна „новата софийска бригада“ и чии интереси ще брани, „Господарите“ си бъркаха в носа.
Сега, „внезапно“ влезли в ролята на първооткриватели, ще уволняват Пашов и Панчев. Потресаващо.
Айде, по-полека с „журналистиката“, циркаджии. Ако бяхте чели АФЕРА досега щяхте да направите хиляда удара за корупцията не само във Варна, която е СИМБИОЗА между ГЕРБ управление, МВР, ДАНС, прокуратура, съд и НАП.
Циркаджийство е да пуснеш в ефир да коментира новата „софийска бригада“ дописника на Прокопиев Спас Спасов, който бе говорител на Костовия областен управител Добрин Митев, който пък доведе първата МВР „софийска бригада“ във Варна – също така тъпанчева като сегашната. Спасов, през който минаваха кинтите на инициативата на съпругата на Добрин Митев „Равни под слънцето“, и който безучастно и доволно следеше какъв линч имаше от ченгета и как влизаха с автомати в телевизия, да коментира изобщо нещо, пък и МВР, си е направо гавра. Да коментира новите шефове на МВР и бившата говорителка на ОД на МВР – Варна Калинка Пенчева, уволнена от МВР, заради безобразното си поведение със „селския тъпак“, на чието детенце пък е кръстник Бойко Борисов и бе спешила цялата гилдия да прави МВР пиар упражнение с Борисов „на кръщене“, е истински абсурд. Апропо, на собственичката на АФЕРА Веселина Томова също и се обади репортер на „Господарите“ за да я покани да коментира ситуацията, но нали се сещате, че на следващия ден потъна и се покри, защото очевидно Томова не е от списъка на „правилните“, дето ги пускат по Нова тв, която няма нищо общо с приятеля на Магърдич Бойко Методиев Борисов.
Хахаха, хохохо, хихихи, хехехе – квичи озвучаването на „великия“ материал на „Господарите“ за МВР – Варна. Да ви имаме „разкритията“! Като сте толкова отворени, тръгнете поне по едно от разследванията на АФЕРА, да видим докога ще сте с ефир. Ама за тая работа се иска сърце, не пунта – мара.
„Скъсания ръкав“ обаче е „правилен“ и поръчан, за да се разчистят задкулисни сметки, за които трябва „обществено тежнение“, отиграно от „Господарите“.
„Господарите“ да се правят на „разследващи журналисти“ е такава тъпня, че даже не е смешно. Но каквото ехалето, такава и шоуовата му „журналистика“.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *