НЕЗАБАВЕН И НАЛОЖИТЕЛЕН АЛКОХОЛЕН И НАРКО ТЕСТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ВАРНА И ШЕФОВЕТЕ НА ПОЛИЦИЯТА!

НЕЗАБАВЕН И НАЛОЖИТЕЛЕН АЛКОХОЛЕН И НАРКО ТЕСТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ВАРНА И ШЕФОВЕТЕ НА ПОЛИЦИЯТА!

Предвид изключително забатачващата се ситуация във Варна, АФЕРА настоява НЕЗАБАВНО И НАЛОЖИТЕЛНО на тест за алкохолна зависимост и употреба на кокаин да преминат: 1. ГЕРБ-кметът на морската столица Иван Портних. 2. Новият шеф на ОД на МВР – Варна – Николай Калчев – Пуйчето. 3. Шефът на Варненска окръжна прокуратура – Владимир Чавдаров. Заедно с тях на тест да седнат всички местни управляващи, които се подвизават по високите етажи на властта, както и висши ченгета, прокурори и съдии.
И тук не става дума за някакъв криворазбран морализъм. Никой не е трезвеник, но е важно да се знае кой колко пие и пречи ли това на професионалната му работа.
Има ли полицейски шефове, които пият до безпаметност и не знаят къде се намират, за да „борят престъпността”? Има ли такива, които са на висши позиции и елегантно са премествани именно поради алкохолни “подвизи”?
Има ли кмет, който шмърка кока, както и кой му я доставя?
Има ли висши прокурори, които са в алкохолно опиянение?
Варна е заприличала на клоака. В общинарско, полицейско, съдебно и всякакво отношение.
АФЕРА разполага с конкретни факти и обстоятелства, които за скандални и шокиращи, затова нека всеки управленец на Община, ОД на МВР – Варна, прокуратура и съд, да се подложи на такъв тест.
Ако е чист пред съвестта си ще го направи, ако не – значи му трябва дълго пречистване, докато се престраши да седне на теста.
АФЕРА поставя въпроса ребром, тъй като иначе куп ченгета, прокурори, общинари и който още се сетите, знаят и се срамуват от зависимостите на шефовете си. И говорят за тях единствено анонимно.
А Варна … потъва.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *