НЕ МОЖАХА ЛИ ПРАСЕТАТА МАЛКО ДА ПООТЛОЖАТ ПИАРА И ПОНЕ ДНЕС ДА СПЕСТЯТ „ОТКРИВАНИЯТА“ НА КРЪЧМА

НЕ МОЖАХА ЛИ ПРАСЕТАТА МАЛКО ДА ПООТЛОЖАТ ПИАРА И ПОНЕ ДНЕС ДА СПЕСТЯТ „ОТКРИВАНИЯТА“ НА КРЪЧМА

Представяте ли си, ако Орешарски беше премиер, и часове след като всички медии съобщават (и е водеща новина), че синът на президента е починал, да отиде да открие КРЪЧМА, с няколко министри, кметове и депутати и да се снимат всички весели, засмени и с МОРЯШКИ ФЛАНЕЛКИ?????
Представяте ли си к’во щеше да стане по „обективните“ медии и разни „протестни мрежи“???
И да не се опитват Бойко и компания да се оправдават – със сигурност на него му е съобщено часове преди от прессекретариата на президентството да съобщят за медиите.
Не можаха ли прасетата маааааалко да поотложат ПР-а и поне днес да си спестят „откриванията“? Иначе оня ден медиите голямо писане как „Борисов нямало да почива през лятото, ама през уикендите щял да инспектира важните инфраструктурни обекти“. Напомням, че миналата седмица посети цех за преработка на зеленчуци. Днес открива кръчма.
Важни инфраструктурни обекти.п.п. После станало ясно, че Бойко си бил „променил програмата“ за утре. Ама и днес можеше да си я промени. Все пак е открил кръчма, а не атомна централа, дето са били поканени еврокомисари и сума ти чужди политици.
Владимир Мицов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *