НЕ ПОСЛАНИЯ – ЦЯЛ РОМАН С НАДСЛОВ „ПОМОРИЕ ЗАСЛУЖАВА ПОВЕЧЕ“ СЕ СЪДЪРЖА В ТОЗИ ПРЕДИЗБОРЕН ПОСТЕР!

НЕ ПОСЛАНИЯ – ЦЯЛ РОМАН С НАДСЛОВ „ПОМОРИЕ ЗАСЛУЖАВА ПОВЕЧЕ“ СЕ СЪДЪРЖА В ТОЗИ ПРЕДИЗБОРЕН ПОСТЕР!

Своебразен връх във визията обаче достига споменатият вече помориец Стоян Тончев.
„Не може да не може“ например е един чудесен слоган, хвърлен в езиковата кандидаткметска битка от представителя на Поморие Стоян Тончев.
Неговият екип направо разби досегашните клишета, като излезе на сцената с категорично изречение, излъчващо решителност, смелост, че даже и политически инат. Не се сещам накъде би могло да се развие едно такова политическо послание в бъдеще, защото едва ли може да се надскочи тази висота. Може би единствено с израза „Няма не искам, няма недей“…Над неговия постер трябва да се организират международни семинари на тема Политически ПР, защото на един лист хартия е казано толкова много!
От една страна той е в смокинг. Това веднага говори за европейски стандарт в политическите му маниери.
От друга страна държи средновековен меч, при това сякаш държи писалка – леко е непринудено. Веднага разчитаме връзка с историята, славното ни минало и рицарските добродетели.
Посланието докосва и младата аудитория, която разпознава в този образ герой от Games Of Thrones примерно.
Тончев убива октопод, полазил арката на Поморие, в чийто пипало има пачка евро от банкноти по 500. По-възрастното поколение помни италианския сериал La Piovra (Октопод) с принципния инспектор Катани, който се бореше с мафията, така че веднага разбира колко непоколебим в битката с мафията ще е Тончев, нищо че е облечен като Франк Синатра (любимият певец на италианската мафия, между другото).
Не послания – цял роман с надслов „Поморие заслужава повече“ се съдържа в този предизборен постер!http://www.webcafe.bg/webcafe/obshtestvo/id_1484851519_Narachnik_za_kandidat-kmetove_sezon_2015Видео:http://news7.bg/predavania/oshte-neshto/vsichki-videa/tsirk-na-izborite/166415#.VhI41fntmko

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *