НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ – БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ!

НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ – БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ!

Това просто няма как да се случи, докато в България живеят българи! Ама колкото и да ни се иска! Ако ще и с хоругви да тръгнем като в литийно шествие в молитва за дъжд! Ето, някакъв Сашо Стонса ми пише, че е отчаян от живота, защото и на протестите е бил 2013 г., и за ГЕРБ е гласувал, и пак не му вдигнали пенсията?!? Представяте ли си?! Сега остава да се запали пред Народното събрание с вестници, ама няма да го направи, защото много боли! Не, това просто не е истина! Не знам колко трябва да си тъп, колко трябва да си загубен, колко трябва да си прост, какъв кретен трябва да бъдеш, за да гласуваш за ГЕРБ и да вярваш, че животът ще се подобри или най-малко ще ти вдигнат пенсията?!
Не ме мислете за нихилист, но започвам да вярвам, че нещо сме генетично увредени и се раждаме с вродена дебилност, наследствена глупост или със заразна простотия, за която няма презервативи и хапчета! И не знам тези хора недоносени ли са, или като малки са падали на главите си, но са много и са опасни за обществото. Ти остави това, че трябва да ги лишат от избирателни права, но трябва да им отнемат шофьорските книжки и да им забранят да пътуват със самолети и влакове, защото не се знае какво могат да предизвикат?!
Не ми е приятно да го призная, но през последните 20 години глупостта стана доминантна черта на нашата нация! За справка – вижте Сашо Стонса!Николай Александров, ФЕЙСБУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *