Не се поддавайте на манипулации, скоро и този театър ще приключи окончателно, а артистите не подозират минираното поле, подканващо към последен сатанински валс. Бъдете будни !

Не се поддавайте на манипулации, скоро и този театър ще приключи окончателно, а артистите не подозират минираното поле, подканващо към последен сатанински валс. Бъдете будни !

Големият адронен български колайдер именуван със сврхсекретното име „Народно събрание на РБ“, в крайна сметка и с прости думи си остава ускорител на елементарни частици, предназначен за лично осребряване на продуктите от тези сблъсъци. Мисля да не отделяме специално внимание на „елементарните частици“, които по стечения на лоши обстоятелства са на брой 240. При лош опит с неясни последствия две от тези частици бяха ускорени повече от нормалното за поредния експеримент и да се надяваме, че няма да попаднат в Президентството. Не от страх пред научните опити, а от хигиенна гледна точка!
Надявам се също, че строго наблюдавате все по-обтекаемите форми на лица, изживяващи се като ваши властници, както и пурпурната публична среда на „нови“ улични будни граждани. Не се поддавайте на манипулации, скоро и този театър ще приключи окончателно, а артистите не подозират минираното поле, подканващо към последен сатанински валс. Бъдете будни !
Ясно е, че България се управлява от мафия, легитимирана чрез политически инструменти, а желанието й да се еманципира от престъпленията си е неистово. Подчертавам дебело: онзи, който по какъвто и да е начин е съучастник в престъпления, извършени от престъпници е престъпник. И към всеки поотделно ще се постъпи като към човек, извършил с умисъл престъпление към държавата и гражданите.
Когато кан Тервел спира арабското нашествие към Европа и на практика спасява континента, успехът му е бил гарантиран от липсата на псевдо-толерантност и пълен вакуум от всякакви либерални словоблудства. Има дни на мир, има дни на война и е задължително тези дни да се разпознават…Николай Марков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *