НЕ СПОМЕНАХА ГЕРБ, ПОРТНИХ И БОЙКО БОРИСОВ, КАМО ЛИ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ЗАЩОТО НОВА ТВ НЕ Е НА БОЙКО БОРИСОВ. А ЯНКО СТАНЕ ПОДДЪРЖА ТОЧНО ТЯХ!

НЕ СПОМЕНАХА ГЕРБ, ПОРТНИХ И БОЙКО БОРИСОВ, КАМО ЛИ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ЗАЩОТО НОВА ТВ НЕ Е НА БОЙКО БОРИСОВ. А ЯНКО СТАНЕ ПОДДЪРЖА ТОЧНО ТЯХ!

ЯНКО СТАНЕВ. ДА СЕ САМОЗАКОЛИШ В ЕФИРА ТОЧНО НА НОВА ТВ, КОЯТО ИЗОБЩО НЕ Е НА БОЙКО БОРИСОВ.
Суетата е безбрежна, когато стане дума за лицето „с влошено психично състояние“, както сам определи себе си Янко Станев пред съда, по дело, с което се напъна да съди сайта АФЕРА, но не му се получи. Да се набуташ сам точно в ефира на Нова телевизия, която изобщо, ама никак не е на Бойко Борисов, си е акт на самозаколване. И Янко Станев го направи така, че дори да му завидят и онези, които и да го бяха мислили да го съсечат, не биха се справили така перфидно.
Нахаквайки се на живо в студиото на Нова тв, Янко Станев, оплетен в комплексарското си его, че изобщо вдява от журналистика и пиар, подобно на Делян Пеевски, си въобрази, че „участието му“ ще е бонус за фигурата му и я подкара в традиционен стил за пред варненските журналя.
„Аз имам дребен, малък бизнес, с който си изкарвам прехраната…“, ах, недей, хрисимо и лицемерно се усмихваше Янко Станев, докато сърцераздирателно се обяви за „дарител“ на ФК „Спартак“, с когото, ти да видиш!!!!, нямал обаче нищо общо. Семейството на Станев му се скарало, каква драма, че само за тази година бил дал над 30 000 лева дарение за „любимото му футболно занимание“…
Вярно е, че както единствена писа АФЕРА, Янко Станев бе разпънат от данъчни проверки по времето на правителството на Орешарски и на ексшефа на НАП Тошко Янев, бивш негов шофьор и впоследствие приел списъка и слугуването на и към Йордан Цонев, но какво от това? Станев се оказа с огромни данъчни „пропуски“, но какво от това? Впоследствие ГЕРБ, която винаги е подкрепял Янко Станев, се гушна с ДПС и Янко Станев пак е един „малък, дребен“ бизнесмен, който „дарява ли, дарява“ на ФК „Спартак“…
Варненци щяха да строшат телевизорите, знаейки прекрасно кой защо и с кои подставени лица СЪСИПА ФУТБОЛНИЯ КЛУБ „СПАРТАК“ и лапна спортните имоти. Янко Станев обаче с невинно въртящи се очички говореше за „благото на Варна“, която много обичал…
26 години бил избиран, нито веднъж не бил назначен. Много хора го обичали, много хора го мразели, но всички се съобразявали с него, айде бе!
Купуването на цигански гласове било „градски митове и легенди“. Нямал фондация, която се занимавала с „ромските проблеми“, нищо, че с нея се занимава съпругата на Янко Станев и само за последната година е усвоила над половин милиона лева. „Ама, моля ви се, говорете европейски…“, изцепи се Станев, който преди време гърмеше под път и над път какъв гагаузин е. Парите – тия повече от половин милион! – „са в по-голямата си част не общински, а ДЪРЖАВНИ…“
Янко Станев никога го няма директно „по документи“, така че не му пречеше да лъже, че „нямам фондация, която се занимава с ромските проблеми…“. За жена си не спомена и думичка. Но пък беше наясно, че го „разследвали“, ама „всичко било наред“. Когато „разследват“ Янко Станев изобщо „всичко е наред“. Това е правило на СИМБИОЗАТА във Варна.
„Аз съм достатъчно дълго в политиката, за да знам кога се натискат политическите бутони…“, рече Станев и още: „Лъва изял мравката, аз съм в ролята на лъва… Аз съм черната овца, защото създавам със своята група стабилност в управлението, никога СДС не участва в пазарлъци…“
Станев така се опияни от философските си „прозрения“, че сам си затегна още по-здраво клупа, чийто възел вече очевидно е сплетен от Чорбаджиите на Властта. Защото „умният“ Станев трябваше да вдене, че подобно предаване с включване в ефир на местни журналисти от Варна, „нахъсени“ и „смели“ изведнъж, та чак „храбри“ до „безобразие“, въпреки че години наред не смееха да споменат името Станево, никога не е случайно.
„Медии за съжаление нямам, но пиша… Детската ми мечта беше да стана журналист“, с влага в очите Янко Станев обясни напъните си да се пъне да се влее в графата на „графоманите“. Обаче, поради „народната власт“, станал лекар. Вярно е, че на хартия Янко Станев го няма като собственик на медии, но на практика това нищо не означава.
Във Варна се знае кой на кого плаща и защо.
Забележително бе, че нито един от „храбрите“ местни журналисти, нито водещата СПОМЕНАХА ГЕРБ, ПОРТНИХ И БОЙКО БОРИСОВ, КАМО ЛИ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. А Янко Станев поддържа точно тях. В Нова телевизия няма как да стигнат до там, защото изобщо, ама никак нямат нищо общо с Борисов и ГЕРБ.
Станев си помисли за пореден път, че си прави пиар. Обаче. Този „пиар“ може да му излезе през задните части. Защото на Варна и трябва „илюстрация“. А каква по-приказна от лицето „с влошено психично състояние“, което Бойко Борисов може да даде като „курбан“ само с едно намигване? И докато „храбрите“ журналя насочват контролирания си „гняв“ към Станев – Портних и тъстова компания, Горе на черешата, ще бъдат умело заобикаляни.
Станев е толкова самовлюбен, че още не е разбрал, че гъз глава затрива. Впрочем, може и някой да е преценил, че вече е „тантел марка“. И кинти за „откупване“ – йок.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *