НИЕ ЛИ СМЕ ОЛИГОФРЕНИ ИЛИ ПРОКУРАТУРАТА? ЦАЦАРОВ „ПРИЕЛ“ ВСЯКА СЕДМИЦА ДА Е НА ОПЕРАТИВКА ПРИ БОРИСОВ

НИЕ ЛИ СМЕ ОЛИГОФРЕНИ ИЛИ ПРОКУРАТУРАТА? ЦАЦАРОВ „ПРИЕЛ“ ВСЯКА СЕДМИЦА ДА Е НА ОПЕРАТИВКА ПРИ БОРИСОВ

„Всяка седмица се виждам с премиера, на оперативка, всяка сряда с ДАНС и МВР, всяка сряда…“, изрече главният прокурор Сотир Цацаров в предаването „Комбина“ по Нова телевизия. Впрочем, много двусмислен беше анонса за участието на Цацаров: „Главният прокурор в „комбина“.
Та, всяка седмица, всяка сряда, главният прокурор отивал в Министерски съвет при Бойко Методиев Борисов. Двете т.нар. водещи безхаберно пропуснаха да контрират Цацаров защо всяка сряда, всяка седмица, в Министерски съвет НЕЗАВИСИМАТА ПРОКУРАТУРА идва на крака на ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ, и защо разделението на властите тук, в България, а не в Румъния, го нямаме за нищо.
И понеже безчасовите т.нар. водещи изобщо не бяха подготвени, хитрият Цацаров византийски успя да се изплъзне уж от гафа, изричайки сам, без никой да го пита – „не разглеждаме дела, въобще не разглеждаме дела…“.
Ашколсун! Всяка седмица се наоперативчат. Две власти, които трябва да НЕ са овъртолени една в друга друга, защото прокуратурата като независима власт трябва да не оставя да диша и да е господар на разследнатето на онези, които махат гащи в изпълнителната власт.„ПРИЕЛИ сме да участваме в оперативката всяка седмица…“, рече Цацаров. А приемат ли от прокуратура да им свирят на малки музикални форми?!
Иначе лигаво интервю. Като за МОЛ. Оставаше НиЛо да цъфне отнякъде и да изрече култовата си реплика: „Вие не разбрахте ли, че ако напиша Убичам те!, оттук нататък така ще се произнася завинаги!“. И Пеевски немедленно да застане пред нещото, наречено в „комбина“, като нищо –полиграф.
Цацаров не знаел какво ще му се случи след мандата. Обаче преди дни при него бил бившият главен прокурор Борис Велчев и Цацаров го запитал драматично: „Не ми е ясно как се издържа на това напрежение 7 години?“. А пък Велчев се изсмял и рекъл, че физически се издържа, но психически – „не мога да ти отговоря“.
Като си спомняме колко „работа“ свърши Борис Велчев, направо се разплакахме от „напрежението“, в което е бил, изключвайки естествено „психическото напрежение“ от сгъването му като макарон пред тоя, оня, и филанкишията, за което получи достолепната наградка – вместо пържолка, конституционен съдия.„Житейски човек трябва да оцелее“, заключи Цацаров. То голямо напрежение, голямо чудо. Любопитно бе да чуем Цацаров наясно ли на какво психическо напрежение са подложени българите, които са на косъм да извадят автоматите, за да погнат такива „напрегнати“ като Цацаров и остальная… Дето плещят, като лицето Бойко Методиев Борисов, че вече сме задминали Румъния в битката с корупцията.
Апропо, гледайте утре Сашо Диков и кадрите му от Румъния. Румънците били потресени от безумието, изречено от премиера на България Бойко Методиев Бонисов, че в Румъния нямало никаква битка с корупцията, а това било „политически разправи“. „Дайте го тоя тук в Румъния, бе, да види какво значи „политическа разправа“, остро реагирали румънските магистрати на казаното от Борисов.
А Цацаров се усмихваше лъстиво, по византийски. И прати захаросаните т.нар. водещи при Кокинов и Борисов да питали защо Кокиков рекъл: „Ти си го избра!.
„Новината“ от това т.нар. интервю бе, че главният прокурор ходи всяка седмица на крака в МС на оперативка.
Ей на това място ми се иска да чуя Никола Филчев.
Ние ли сме олигофрени или прокуратурата?!Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *