НИЕ ОБИЧАМЕ СВИРКИТЕ (БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ), НО САМО КОГАТО ГИ ПРАВИМ С ЛЮБОВ, А НЕ НАСИЛА! А ВИЕ ИЗВЪРШВАТЕ ГРУПОВО ИЗНАСИЛВАНЕ, ГОСПОДА АМЕРИКАНЦИ, И ТОВА Е НАКАЗУЕМО!

НИЕ ОБИЧАМЕ СВИРКИТЕ (БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ), НО САМО КОГАТО ГИ ПРАВИМ С ЛЮБОВ, А НЕ НАСИЛА! А ВИЕ ИЗВЪРШВАТЕ ГРУПОВО ИЗНАСИЛВАНЕ, ГОСПОДА АМЕРИКАНЦИ, И ТОВА Е НАКАЗУЕМО!

Иска ми се да крещя, гледайки всичките тези хорица как бягат като животни от домовете си, от Родината си, влачейки дечицата си и обричайки ги на смърт!!!
Една снимка на удавено дете обиколи света, изписаха се хиляди анализи и се нагледах на кратки репортажи, отразявайки и едната и другата страна. Цитираха ни конституции и харти за права и се изсипаха хиляди мнения за човечност и човеколюбие. А тези бежанци продължават да бягат в „демократичните и цивилизовани държави“, подминавайки нашата, щото, видите ли, тук сме бедни, тук има корупция и бюрокрация и т.н. А КОЙ се замисли за причините, за първоизточника на цялата тази ужасна трагедия??? КОЙ отиде да протестира пред американското посолство, това на Катар и на Саудитска Арабия??? Кой финансира шибаните терористи, които колят безцеремонно и стрелят масово по един народ??? КОЙ???? КЪДЕ е ХАГА? Страсбург??? Или там могат да съдят само Караджич и Младич, Хюсеин и незнам си кой си неудобен?? Има ли безпристрастен съд, който да съди за престъпление срещу човечеството??
МОЛЯ прочетете една истина по-долу!!!! Ето това е истината – всичко останало е последствия. Още преди 3 години казах за Южен Парс и Сирия им беше неудобна.. Това се очакваше!
Сега пак Путин ли ви е виновен или онези, които създадоха демократичната си държава, натиквайки местните по резерватите???
Я прочетете малко и се възмутете малко от шибания хегемон, който е поставил на колене стотици народи!!!
Цинична съм, когато съм вбесена, арогантна ставам, гледайки несправедливостта и чувствайки се безсилна да помогна на тези майки с деца, млади и стари бягащи от смъртта. Поствах снимчиците си и се правех на безучастна, а ФБ бълваше всеки ден удавени, пребити, хора…, в чиито очи се четеше страшен ужас.
И всички мълчим за онези, които са главните виновници за този геноцид… Иска ми се да изкрещя срещу едни американски управляващи „господари“ – ние сме славни народи и имаме хилядолетна история и земите, които нашите предци са извоювали са наши, барабар с всичките им природни ресурси.. Кои сте Вие да ни ги отнемате?
Ние обичаме свирките (без извинение) но само, когато ги правим по ЛЮБОВ, а не насила… А вие извършвате групово изнасилване, господа американци, и това е наказуемо!!! Ако ние не можем, то човечеството помни и рано или късно и вашият край ще настъпи!!!http://www.saprotiva.org/bitkata-za-resursi-syria/Ваня Червенкова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *