Ние сме идеалната колония

Ние сме идеалната колония

Държавата ни е толкова разграбена от монополисти и външни компании и съсипана откъм собствена икономика, че човек, ако е алчен, некадърен, мързелив и има дефицит на достойнство, единственият му шанс за оцеляване е да се присламчи или към гореспоменатите, или към приближените на властта фирми, които усвояват единствения солиден ресурс – еврофондовете. Така си обяснявам стотиците предателства, които се случиха последните години. И в цялата тази какафония и надвикване по медиите, остава незабелязан фактът, че истинските интелектуалци на България са изтикани в ъгъла, не че ги няма, но са ги подменили с дрънкащи удобници и изменници, които се чудят как да софистицират измяната си, за да й предадат смисъл.
Аз друг интелектуалец освен Вацев, Иво Христов и Николай Михайлов не съм виждала по медиите, но нека не забравяме, че първите двама са обвързани с АБВ, третия със СДС, а тримата накуп са достатъчно неразбираеми за широката публика, за да й бъдат показвани без ограничения. А, да, от време на време показват и Явор Дачков, но той никога не е имал комфорта да бъде сам в студио и винаги му слагат клявки, за да го надвикват. Последният път му се наложи да търпи кудкудякането на Жотева, за да може да каже две думи.
Та гледайте какво става с журналистите и интелектуалците и съдете каква сеч предстои в цялата държава, в която не е задължително да има българи, от изток напира достатъчно паплач, но трябва да има инфраструктура и послушници, освен морето и планината и другите природни богатства.
Та ние сме идеалната колония. За неразбралите.Ани Ейнджълс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *