Никога повече ГЕРБ! Клуб на репресираните от ГЕРБ и в Бургас

Никога повече ГЕРБ! Клуб на репресираните от ГЕРБ и в Бургас

„Хората, на които не им се е случило, които не са били унизени, те не могат да го почувстват, не могат да го проумеят. Има мнозина, които желаят да се включат към нас, но също се страхуват. Разбирам ги, но така няма да постигнем промяна. Основната идея на нашето движение е да преодолеем страха. Страхът, който гербаджиите искат да ни попречи да дадем гласност за техните престъпления. Но тук те сгрешиха – аз не се страхувам и вие не се страхувате. Скоро единствените, които ще ги е страх, ще са самите Бойковци и Цветановци – и то с основание”, категоричен бе Николай Цонев пред присъстващите в град Пещера, информира Afera.bg.
Неправомерни уволнения, финансов натиск, данъчна репресия – това са част от обвиненията, които гражданите отправиха към бившите управници от ГЕРБ, при учредяването на клуба на репресираните от партия ГЕРБ в Пещера.
Поддръжниците на движението подкрепят настояването за прозрачност и справедливост в българската политика, противопоставянето на репресия и политически натиск върху хора с различно мислене и считат, че Бойко Борисов и функционерите от ГЕРБ трябва да понесат своята отговорност в съдебна зала. Те са убедени, че повече не трябва да има пострадали от политически репресии и че за такива като Борисов и Цветанов няма място в българската политика.Движението за Справедливост – Репресирани от партия Герб е създадено да обедини различни хора, сред които редица емблематични фигури, които под една или друга форма са пострадали от управлението на ГЕРБ и произвола на Бойко Борисов и Цветан Цветанов.
Следващият град, в който „Движение за справедливост-РПГ“ ще учреди клуб, е Бургас.
„Движение за справедливост-РПГ“ ще бъде в Бургас на 8 май.ЗАД КУЛИСИТЕ.coм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *