Никой вече няма да инвестира в Мутроландия, след като най-влиятелната личност в света в прав текст каза: В България няма бизнес среда! България не е суверенна държава!

Никой вече няма да инвестира в Мутроландия, след като най-влиятелната личност в света в прав текст каза: В България няма бизнес среда! България не е суверенна държава!

Важното е Мутра да е премиер, Мутра да е начело на културата. Какво му трябва на българина?! А, щях да забравя – да е надрусан и пиян и да се прави на интересен по заведенията, защото това е единственото поприще, на което може да бъде забелязан. Да живее Мутроландия!
И никакви чуждестранни инвестиции! Познайте кой ще дойде да инвестира в Мутроландия, след като най-влиятелната личност в света, според сп. „Форбс“, в прав текст каза: В България няма бизнес среда! България не е суверенна държава!
Знаете ли защо в София няма да има протести срещу кабинета на ГЕРБ?! Защото 90% от хората в столицата са почитатели на ГЕРБ и РБ. Освен това фирмите там са гербаджисйки и са се уредили с обществени поръчки по проекти с европейско финансиране. Но по морето всички чакат на руснаците. Тук всичко се движи от туризма и строителството. Как си представяте, че руснак ще дойде да си купува апартамент в България или ще дойде на почивка, след като Путин каза, че България стопира руските проекти, че Русия е нежелана в България?!
Сега много хора по морето не могат да разберат за какво става въпрос, но скоро картинката ще им се изясни и ще ревнат като вълци!
Очаквам следващото лято да има много свободни маси по ресторантите и кафенетата, много свободни стаи по хотелите и много непродадени апартаменти.
С удоволствие ще се изсмея в лицето на всички хотелиери, ресторантьори и строителни предприемачи, гласували за ГЕРБ и Реформаторския блок. И на тези, които се мазнят на гербаджиите само и единствено, за да се подмажат.Стоян ТончевZadkulisite.comКолаж: Иво Ангелов, Свободен човек

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *