Никой не е наясно каква престъпна коалиция ще се образува в следващия парламент

Никой не е наясно каква престъпна коалиция ще се образува в следващия парламент

Липсата на какъвто и да е контрол на входа на политическата система предопределя перманентната катастрофичност на политическата ни система. Хора, които наблюдателите определят като политически безотговорни, от гледна точка на НК са потенциални клиенти на прокуратурата. Спомнете си истеричните изблици на бившия ни премиер, който крещеше по телевизиите, че държавата е фалирала и че всичко се е срутило. От гледна точка на споменатия кодекс, това е диверсия. Която, кой знае защо, остана незабелязана от съответните органи.
Бившият ни премиер наляво и надясно бръщолевеше за срив на банковата система. И успя да внесе паника в обществото.
Служебният кабинет не остана по-назад. Вижте какво направи Близнашки с жалките остатъци от армията? Десетки рапорти за напускане на офицери и военнослужещи. Това какво е? Не е ли подкопаване на устоите на националната сигурност?
Национално безотговорни са и останалите т. нар. политически лидери. Бареков е за ареста. Буйствата на Волен, доскорошен крепител на герберската политика, са прах в очите на наивниците. Никой не е наясно каква престъпна коалиция ще се образува в следващия парламент. Каквато и да е нейната конструкция, резултатите отсега са известни – съсипия на остатъците от икономиката, която Борисов направо съсече като с турски ятаган.
Май е време да постъпим като Стамболийски – правим едни Строителни войски и обявяваме всеобща мобилизация. И тръгваме да разораваме пустеещите земи. Или най-напред да закрием прокуратурата, съдилищата, полицията и ДАНС.Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *