Нинова: „Чекмеджегейт“ и „Барселонагейт“ са закрити, върнаха се показните разстрели

Председателят на Националното събрание на Виетнам пристига у нас

Нинова: „Чекмеджегейт“ и „Барселонагейт“ са закрити, върнаха се показните разстрели

„Чекмеджегейт“ и „Барселонагейт“ са закрити, върнаха се и показните разстрели“. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от местността Жабокрек.

„Всяка година на това място почитаме паметта на антифашистите, дали живота си в борбата с кафявата чума. Но днес този ден има нов смисъл. Тече процес на подмяна на българската история и заличаване на националната памет. Той започна с промяна на съдържанието на учебниците, за да не знаят децата ни род и отечество. Продължи с пропаганда, която изкривява истината за нашето минало. Стигна до рушене на паметници и придоби кулминация в смяната на националния празник 3 март.

Политически партии, които оправдават своето съществуване само с разделение и омраза посягат на миналото, защото не могат да предложат бъдеще на народа ни. Тези партии се наричат десни, демократични, но елитите им са деца и внуци на комунисти, Отричат се от бащи и майки за келепира. Ще се отрекат и от България заради „парица е царица“, както е казал поетът“, добави Нинова.  

Нинова: Връщането на мутренския модел на управление на Борисов върна и мутренските години

Нинова коментира още, че първите мандати на Борисов са били корупционни, а сегашния е и антинароден и предателски за българския национален интерес. Лидерът на социалистите уточни, че същите тези партии и лидери са направили интимната сглобка на едноръките джентълмени и са върнали мафиотския модел на управление.

ПОСЛАНИЯ ОТ БУЗЛУДЖА: Нинова с критики към управляващите и заявка за местния вот

„Обръщам се към всички, които се борихме години наред с модела Борисов. Към онези, с които протестирахме: вашата битка беше употребена за спасяването на техните кожи. Само ние не ви предадохме. „Чекмеджегейт“ е закрито, „Барселонагейт е закрита. Върнаха се показните разстрели. Мафията се прегрупира, за да оцелее и да продължи“, каза още Корнелия Нинова.

 

Източник Nova.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *