НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ СТИГНА ДЪНОТО!

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ СТИГНА ДЪНОТО!

В централните новини на Нова телевизия в неделя вечер, редакторите и водещата Даниела Тренчева отделиха една минута ефирно време за глупостите на Бойко Методиев Борисов, който на принципа “крадецът вика дръжте крадеца” от сутринта е заарестувал Цветлин Йовчев, Писанчев и Пламен Орешарски за източването на КТБ.
Шокиращото в случая е, че Нова телевизия не дава думата на засегнатите страни. Вместо да бъде изчетен бланк с позицията на Цветлин Йовчев, който своевременно опроверга Борисов и му напомни, че източването на КТБ е започнало по времето на ГЕРБ, водещата Даниела Тренчева изчете: “коментарът на вътрешния министър можете да видите на сайта ни…”
Журналистика в Нова телевизия – НЯМА! Има слугинаж, начело с Виктория Политова и протежираните от бившата приятелка на Бойко Борисов – Миролюба Бенатова – бивши служители на БТВ. Нова телевизия вече се превърна в част от престъпната групировка ГЕРБ. Зовящите себе си “журналисти”, платени служители на Бойко Методиев Борисов, от т.нар. “Нова телевизия” трябва да си дават сметката, че манипулирайки зрителите си, те на практика извършват престъпление срещу правата на гражданите!
Нахално и грозно звучи – “Новините на НОВА – свободни да казваме истината”. Не, новият слоуган на НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ е “свободни да изпълняваме поръчките на собственика ни Бойко Борисов”. Иначе лицето Бойко Методиев Борисов твърди, че Нова не била негова.Чавдар Борисов
източник: Афера.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *