Новолуние в Лъв нa 16 август – какво трябва да знаете

Новолуние в Лъв нa 16 август - какво трябва да знаете - 1

Новолуние в Лъв нa 16 август – какво трябва да знаете

На 16 август в 12:38ч. е последното лятно новолуние за сезона, което се случва в 23-я градус на огнения знак Лъв. Новолунието бележи края на един цикъл и началото на нов 29-дневен цикъл. Новолунието представлява моментът, в който Слънцето и Луната обединяват енергиите си, така че ефектът е благоприятен и има страхотен ефект върху всички зодиакални знаци.

Съединението на Слънце и Луна дава тонизираща енергия, така че това е отлична възможност да започнете нови неща и планове. Можем да се справим и с постепенното освобождаване на стари навици, поведенчески модели и вкоренени вярвания, тъй като в този случай ние също се обновяваме духовно.

Новолунието в Лъв е чудесна възможност да започнем нещо ново в живота си, независимо за какво става въпрос – промяна в начина на живот или навиците, връзка или реализиране на идея. Лъвът ни помага да бъдем по-упорити, а гъвкавостта, адаптивността и откритостта могат да бъдат решения на проблемите.

Новолунието в Лъв може да доведе до растеж и дълбока трансформация. Насърчава ни да бъдем себе си и да блестим по-ярко от всякога. Това може да бъде истинско предизвикателство за много от нас. Смелият Лъв ни изпълва със самочувствие, самоувереност и любов и осигурява огромна помощ при вземането на решенията, от които сме се страхували преди и трансформира не само нашето настояще, но и нашето бъдеще.

Квадратурата на новолунието с Уран може да създаде усещане за непредсказуемост, насърчавайки ни да прегърнем промяната. Време е да направим крачка напред и да позволим на Вселената да ни покаже накъде да вървим, като същевременно приемем всичко, което ни се случва и просто се оставим на течението.

Новолунието в Лъв образува хармонични аспекти с Хирон и Северния и Южния лунни възли, което предлага невероятни възможности за душевно лечение и духовно развитие. Това говори за голяма помощ от съдбата в новото начало. Укрепва и активира вътрешната ни сила, насърчавайки ни да се вслушваме в собствената си истина и да следваме своя път. Не правете компромиси, които не служат на душата и ако не са в съответствие с това, което сте в действителност.

Този съюз на светилата се провежда в знака Лъв, който като цяло представлява ново начало на любовта, нови любовни истории, смелостта да изразим чувствата си, нашата креативност, голямото желание за самоутвърждаване, възможностите да изпъкнем и да се откроим, особено чрез лични таланти и творчески способности. Целта тук е да намерите много лични области на развитие за себе си и зависи от всеки да действа в тази посока.

Новолунието в Лъв ще има силно влияние през следващите две седмици, но ще се усеща още около месец. Това новолуние ще засегне най-вече Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Особено благоприятно ще е за родените в третата десетдневка на знаците Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, пише novini.bg.

Нека божествената светлина ни води по пътя ни!

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *