Новото Робство. Ден ДЕВЕТИ. Мафията се договори – капиталци станаха лафкаджии

Новото Робство. Ден ДЕВЕТИ. Мафията се договори – капиталци станаха лафкаджии

Разбраха се. Мафията се договори. И прати хабер на народа – капиталци станаха лафкаджии.
Спомняте ли си как ранобудно-протестърските мошеници и марионетки наричаха с отвратителни думи всеки, който не беше съгласен с олигарха, който ги спонсорира. Кълняха сатанински всеки, който им сочеше с пръст мръсните икономически интереси, които стоят зад техните истерични протести и улични вакханалии. Как бълваха указания – „не купувайте в лафка“, „не четете това“ „закреймете онова“. Как обиждаха, псуваха, деряха си гърлата като обладани от дявола изроди… Днес, същите, СЪЩИТЕ, не само купуват в лафката, а делят печалби с нея.
Те са на власт. Тази Мафия. Превърнаха МС от Министерски Съвет в Мафиотско Сборище.
И новият любител на лафкаджийските кинти е част от Мафията. Има си министри. Има си депутати. Онази нагла, провинциално-префърцунена и проста до мозъка на костите си реформаторска шайка. Грабежът вече започна. Помиярите, които джафкат в защита на този грабеж в момента мълчат – „ценностно“ усвояват първите залци, които им подхвърлиха господарите им. Мляскат. Оригват се. Демократична и евроатлантическа простащина. Очаквайте ги скоро да започнат да пеят дитирамби за грабежа.
Затова следете и разобличавайте тези човекоподобия. Като оня безизразно мрачен субект, който се има за „качество“, а е нищо друго освен вонлив въздух под налягане; като онзи безсрамник с китоподобен силует, който ни промиваше мозъците с научен комунизъм преди 10 ноември, а сега помиярства из публичното пространство като злостен проповедник на антикомунизма със същия фанатичен блясък в очите, с който се кълнеше в Маркс и Ленин; като разните безименни протестърски мекерета – войнстващи невежи, религиозни сектанти и вмирисани НПО-простакеси; като разните соросоидни „анализатори“ – довчера охранени комунистически мекерета, които се пребоядисаха за една нощ от номенклатура на комунистическия режим в номенклатура на американското посолство; като цялата шайка платени драскачи в медийните парцали на разни едри приватизационни бандити…
Управляват ни гадове със свински зурли вместо лица. Пазят ги идеологически помияри, които имат общо с демокрацията, колкото Пол Пот и Йенг Сари с хуманизма.
Няма да им е за дълго. Днес е ден ДЕВЕТИ на новото правителство. Ден ДЕВЕТИ от Новото Робство.
Започва нашият поход към Свободата. Започва ли? Ивайло Димитров
Източник: www.hashtag-bg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *