Нов вътрешен министър – лицето Делян Пеевски. И без това държи шлифера на премиера Бойко Методиев Борисов

Нов вътрешен министър – лицето Делян Пеевски. И без това държи шлифера на премиера Бойко Методиев Борисов

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ – ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР!
В името на „държавността“ и „националната сигурност“ АФЕРА предлага за нов вътрешен министър лицето Делян Пеевски. Пеевски и без това държи … шлифера на премиера Бойко Методиев Борисов. Както и други висящи неща на всички политически сили в страната, наречени „лидери“. Предвид изключителната му роля като послушник на Сараите и пратеника на Аллах по нашите земи – Ахмед Демир Доган, както и предвид фундаменталния му принос към скрепяването на американско-българските партньорски отношения през години чрез масонския „библиотекарски кръг“, АФЕРА настоява премиерът Бойко Методиев Борисов незабавно да назначи за вътрешен министър Делян Пеевски.
След което шлифера на Пеевски вече официално да бъде държан от лицето, намазано с гел, главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.
В съответствие с разпоредбите на член „Бриго Аспарухов“ от закона „Бойко Методиев Борисов“ на лицето Делян Пеевски да бъде даден достъп до масивите, изнесени от МВР и ДАНС , които се намират понастоящем под формата на флашки в „изнесени звена“ „под прикритие“, както и до собствеността на всички български граждани, касаеща жилища, трезори, каси, архиви и лични мемоари.
Предвид изключително „опасната бригадирска“ оперативна обстановка в страната, за която план бе начертан от директора на ФБР, премиерът Бойко Методиев Борисов да даде възможност на Делян Пеевски по съвместителство да управлява и ДАНС. При крайна наложителност – да му бъде възложен надзор и над всички банки в страната.
Като отчита изключителния принос на Делян Пеевски за финансовото обезпечаване на гладни, боси, голи, красиви и умни протестиращи в страната, АФЕРА настоява да му бъде даден достъп и до финансовото министерство, за да бъде овладяна безработицата и мизерията.
И не на последно място, Делян Пеевски да съвмести и военното министерство, заедно с всички военно-разузнавателни служби, тъй като само това лице е способно да унищожи в рамките на една седмица всички „русофили“ и „путинисти“ – врагове на държавата, която е американски интегрирана.
По усмотрение на премиера Бойко Методиев Борисов, на Делян Пеевски може да се възложи и ежедневния контрол върху главния прокурор, заедно с цялата прокуратура, както и върху всички съдилища. След което да бъде изпълнен тарифния план за поне 1 милион арестувани във връзка с изискванията на борбата срещу организирана престъпност, която включва всички лица, които изразяват негативно отношение към ГЕРБ, ДПС и присъдружните им алинеи – реформатори, абв-исти, фронтоваци, барековци и люшкащите се бесепари.
Afera.bg
Колаж: Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *