НОВ ПРОЕКТ „ОЗЕЛЕНЯВАНЕ“ В ПОМОРИЕ: ПОГОЛОВНА СЕЧ НА ДЪРВЕТА!

НОВ ПРОЕКТ „ОЗЕЛЕНЯВАНЕ“ В ПОМОРИЕ: ПОГОЛОВНА СЕЧ НА ДЪРВЕТА!

Спомен – как Община Поморие унищожи най-красивите дървета в нашия град по крайбрежния булевард…и то пред очите на всички !!!
Борбата на Община Поморие със столетните дървета в Поморие продължава. Логиката е следната: големите дървета се режат и изкореняват защото пречат на …тротоара :). Хиляди левове месеци наред се харчат за да се изтръгнат и унищожат те – техника, работна ръка,време. …всичко е от нашия джоб, драги ми съграждани! Всяка сутрин виждам как групички от работници на озеленяване се суетят около някой голям дънер. Новия проект унищожител на най-красивите дървета в Поморие е в пълна сила. Сега се довършва тротоара към морето, след това ще започне сеч на по-големите дървета на отсрещния тротоар…
СОРРИ, НО В ПРОЕКТА ВИЕ НЕ СТЕ ВКЛЮЧЕНИ, ДРАГИ МИ ДЪРВЕТА СТОЛЕТНИЦИ – казват от озеленяване и режат!!!
Сега ще има нови тротоари, но без зелената хладна сянка и красотата на огромните корони.Как не разбирате ,че улицата изгуби най-ценното, което имаше!Люба АрнаудоваIvelina Gagasheva: Ужас! Тея продължават значи, някой няма ли да им потърси отговорност?Донка Кокинова: ами тая лудата Туджарова няма ли кой да я махне егати некадърницатаHristo Georgiev: Boiko she opravi neshtata ne se pretesnqvaite ;)Aspasiya Machaneva: това срещу Вичев ли е?Rositsa Gagasheva: Абе, Любче, дай да се организираме нещо! Докато се усетим, едно дърво няма да остане в Поморие!Vania Dureva: Попиляха се – замазват очите на хората със – санитарна сеч- гнили били – Да се вижда сърцевината да е гнила -НЕ!!! Ще се слага нова зеленина – но те хората са прости и не могат да сметнат – махаме готово, да дадем пари за ново озеленяване – което не се знае кога ще порасне – плюс средства за сеч,превоз, евентуално засаждане на нещо друго!!!Източник: ФейсбукКоментар на ZADKULISITE.COM: Днес са дърветата – утре хората. Много ще бъде интересно да се направи проверка в ромските махали, та да видим – документ за дървета за огрев имат ли? Предизборно и следизборно. Обещано. Между другото, чии бяха дървените трупи, които се раздаваха в Каблешково между първия и втория тур на изборите и откъде се взеха? Само за ромите. А за отсечените достолепни борове до манастирската обител „Свети Георги“ е излишно, май, да питаме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *