НЯКОЙ МНОГО ЗДРАВО Е ИЗЛЪГАЛ БОРИСОВ И ТОЙ СЕ Е ХВАНАЛ НАИВНО И БЕЗРАЗСЪДНО НА ТОВА ЧЕПАРЕ

НЯКОЙ МНОГО ЗДРАВО Е ИЗЛЪГАЛ БОРИСОВ И ТОЙ СЕ Е ХВАНАЛ НАИВНО И БЕЗРАЗСЪДНО НА ТОВА ЧЕПАРЕ

Навремето Тодор Живков беше известен в пространството просто като „Тато“. Борисов го задмина – битува в ефира като Буда, БМБ, Бърдоква, Баце, Тиквоний, Картофа, Компира и още десетки вариативни названия.
Според мен и според Житните кръгове, това е много показателно.
Ако не съм прав, поправете ме.
А, май че и вицовете за Борисов са повече от тия, дето ги разправяхме навремето за Тато.
От друга една страна, Тато и Бойко са неразривно свързани в идеологически и философски план. Бих казал дори, в житейски план. И двамата са баладични типове, достойни за оратории, кантати и други монументални произведения на масовото изкуство.
Хората обичат среднощните приказки за Ламята, Змея и митичния спасител – Крали Марко, добрият престолонаследник, обявил се за цар, както и други разнообразни глупости и тъпотии.
Знаете, че има хора, които притежават качеството да не се усещат кога стават за смях и за резил. Самият аз съм изпадал в такива нелицеприятни ситуации и след това много съм страдал и съм се проклинал. Гадно. Губиш мярката, без да се усетиш. И плащаш прескъпо за грешката.
Когато това се случва с един индивид, си казваш: здраве да е! Какво толкова е станало и на всеки може да се случи. Обаче, когато нещата се пренесат на държавническо ниво, става страшно! Нямам съмнения аз, че Борисов днес го вкараха в един от най-страшните капани с това нефелно посещение в Баку. И съм изненадан, че неговото присъщо и селяндурско усещане за самосъхранение тоя път не проработи. Някой много здраво е излъгал Борисов, а тоя тип се е хванал наивно и безразсъдно на това тъпо чепаре.
Дали това не е инвазивна артелирийска подготовка за неговата неизбежна гибел, аз не мога да знам. Мога само да подозирам, че на някои хора им е писнало от агресивната простащина и те реваншистки са решили да сложат край на спектакъла.Любо Кольовски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *