Обединени в грабежа

Обединени в грабежа

Политическият разврат удари тавана. Застанали един до друг Бойко Борисов, Мая Манолова, РБ, ДПС, АБВ, Атака, НФСБ, БДС се прегърнаха в името… на грабежа на КТБ.
Борисов както винаги бе най-циничният: Благодаря на всички политически партии в парламента, защото не политиканстват в случая с КТБ, за да върнем тези милиарди, за това, че помогнахте да се спаси държавно имущество. Това бяха точните му думи снощи в Министерството на финансите. Останалите и по-специално опонентите му като Мая Манолова се бутаха на предния ред да не би случайно да не бъдат забелязани от камерите и фотоапаратите. Да, прави са да се бутат, защото точно това са партиите и виновниците за „Грабежа на века“ – КТБ. Това са хората, които ликвидираха банката и сега искат да заличат всички следи от грабежа зад грижовното послание „да спасим държавното имущество“.
След като ни накараха да платим техния грабеж от над 3.5 млрд. лева, сега искат да ни убедят, че нямат нищо общо с това, а са загрижени.
Заблудени и опиянени от грабежа, тези хора си позволиха да застанат публично един до друг, за да ни кажат в очите: Ние грабим! Вие плащате! И, няма да ни наказвате!
Това не е само политическа поквара! Това е човешко падение с антибългарски измерения! Агенция БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *