Община ГЕРБ – Поморие да не е богопомазана?! ОТ ДАНС какво чакат!

Община ГЕРБ – Поморие да не е богопомазана?! ОТ ДАНС какво чакат!

Продажбите на общинска частна собственост в Община Поморие продължават!
Не е минала сесия на ОБС – Поморие, където доминират като мнозинство ГЕРБ и тяхната патерица РЗС, без обявяване на общински терени за продан! В същото време Поморие е превърнат в евтин панаирджийски град, и, въпреки че е третият по-големина на Черноморието, е с най-кратък туристически сезон. Само месец и половина! Защо ли?Къде отиват парите от продадените имоти?!
Кога ще започне озеленяването в кв. „Малко солено езеро“ и за какво се харчат 4,5 милиона от продажбата на 11,4 дка в кв. „Малко солено езеро“ – за заплати ли? Съществуват ли изобщо отредените терени за озеленяване?
Трета година директори на дирекции работят като държавни служители – без конкурс!Обществена тайна е, че Община Поморие прилича на славянско племе, в което примитивният модел на родово-общинния строй е издигнат в култ:
Иван Алексиев – кметът на Бойко Борисов от ГЕРБ в Поморие;
Илия Джингов – зам.-кмет – братовчед на кмета Иван Алексиев от ГЕРБ;
Кунчо Гайдов – зам.кмет, работи в комплект с жена си – ст.експерт „Човешки ресурси“, Валентина Гайдова;
Неделчо Стайков – зам.-председател от ГЕРБ на общинския съвет – на заплата, оправи зет си в „Озеленяване“;
Хубавина Япаджиева – гл.юрист, Япаджиева – сестра, еколог в същата институция; свекър й – някакъв работник;
В родословното герберско дърво се вписват и двама братя. Единият е общински съветник от ГЕРБ, а другият работи в общинската дирекция „Обществен ред и сигурност“.
Музакова, шефка на Общински Пазари – СУОИ, е съпруга на друг братовчед на кмета от ГЕРБ Иван Алексиев. Децата на шефката на „Общински пазари“ – Музакова и на шефа на „Синя зона“, живеят на семейни начала. Интересното е, че те „печелят“ търгове за общински магазини с фирмата на шефа на „Синя зона“! А всъщност, „Синя зона“ в Поморие от две години няма. Кметът си знае. Може да няма „Синя зона“, но си има шеф.
…И т.н., включително до културни институции, където родословното дърво на ГЕРБ продължава.
Обществена тайна е, че Иван Алексиев е известен в Поморие като „Баничаря“. И не случайно! Обидна професия няма, стига да си разбираш от работата. Едно е да правиш банички, друго е да си баш майстор. А той не е – каквото е с баничките, такова и с кметуването.Как се печелят обществените поръчки в Поморие?
Има ли спечелени обществени поръчки в община Поморие за над 50 000 лева без конкурс?
Има ли зам.-кмет в Поморие, който е изплатил за 3 години банков заем от 100 хиляди лева?
Издавано ли е удостоверение за липса на задължения по смисъла на ЗМДТ на лице, чиято фирма има задължения?ТЕМА С ПРОДЪЛЖЕНИЕ…
ЗАД КУЛИСИТЕ.coм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *