ОКТОМВРИ КИТАЙ СРИВА ДОЛАРА. БОРИСОВ СЕ ГЪРЧИ В НЕВЪЗМОЖЕН ЗАВОЙ КЪМ „РУСИЯ – КИТАЙ“

ОКТОМВРИ КИТАЙ СРИВА ДОЛАРА. БОРИСОВ СЕ ГЪРЧИ В НЕВЪЗМОЖЕН ЗАВОЙ КЪМ „РУСИЯ – КИТАЙ“

АФЕРА го написа още преди да се случи – гърченето на Бойко Борисов и хленча му по „славянските братя –руснаците“, подлагайки се на Путин, след като благодарение на онези, които го държат за топките – янките, разби отношенията на България с Русия.
От едно известно време Борисов, където стане и седне, реди славословия към Русия, надявайки се да „стопли“ с Путин. Външни брилянтни източници на АФЕРА обаче са категорични за оценката на руснаците за онова, което се случва в България: „Изобщо не ни интересува нищо от вътрешните проблеми на България. Да се изтрепват и да се оправят както могат. Единственото, което ни интересува е енергетиката“. Същата тази енергетика, покрай която от „Южен поток“ лапаха и крадоха като невидели БОСТАН-а, който тепърва предстои да плаща „руското ресто“.
Онова обаче, което е ексклузивно и което предстои е, че според спец. американски анализатори, чиито доклади са за „вътрешно ползване“, през октомври месец предстои ТОТАЛНА ИНВАЗИЯ на Китай на борсата. Китай ще играе с трилиони долари и ще обезцени долара до степен на катастрофа.
Борисов е хаберлия и именно поради това по банкянски прави отчаяни опити да вземе НЕВЪЗМОЖНИЯ ЗАВОЙ обратно към Русия, респективно Китай.
В този ред на мисли, Варна му е изключително важна, поради канала „Варна – Русе“. Там също ОГРОМНИТЕ инвестиции ще са китайски, а добре се знае с кого Китай е в „комбина“, въпреки някои противоречия – с Русия.
В момента се обсъждат договаряне на три варианта – канала „Варна – Русе, или „бърза влакова композиция“ Варна – Русе, или магистралата от Варна – Шумен /Белокопитово/ и оттам директно Русе. Фериботната връзка – отделно. Контейнерите от Китай ще влизат в Европа през канала „Варна – Русе“ и то в … Германия. Което означава, че и Ангела Меркел е в „схемата“.
Борисов прави неистови опити да извърти някак кормилото към руснаците, но „късно е либе за китка“. Всички тези варианти ще бъдат финансирани от китайците. При срив на долара, приятелите на Борисов – янките – ще претърпят катастрофа.
Така човекът от Банкя се пържи във вряло олио. От една страна руснаците са ни отписали като „предатели“, от друга – янките ги е еня единствено, докато им трябват още нашите, които държат за топките.
Борисов е наясно и с откраднатите кинти от „Южен поток“. Пеевски – също. Невъзможният вираж предстои.
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *