ОПЕРАЦИЯ „ШОК”! РАЗКОСТВАТ РЪКОВОДСТВОТО НА МВР – ВАРНА ЗАРАДИ ЛЪЖИ КЪМ ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР. ТОТАЛНА ПРОВЕРКА И ЗАРАДИ БЪРКАНЕТО В ТРАФИЧНИТЕ ДАННИ НА „АФЕРА”!

ОПЕРАЦИЯ „ШОК”! РАЗКОСТВАТ РЪКОВОДСТВОТО НА МВР – ВАРНА ЗАРАДИ ЛЪЖИ КЪМ ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР. ТОТАЛНА ПРОВЕРКА И ЗАРАДИ БЪРКАНЕТО В ТРАФИЧНИТЕ ДАННИ НА „АФЕРА”!

Операция „Шок” ще разтресе ръководството на ОД на МВР – Варна, разкри АФЕРА. Преди ден от КОМИСИЯ ПО КОНТРОЛ НАД СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ, ИЗПОЛЗВАНЕТО И ПРИЛАГАНЕТО НА СРС И ДОСТЪПЪТ ДО ДАННИ ПО ЗАКОНА ЗА ЕЛЕКТРОННИТЕ СЪОБЩЕНИЯ, която е към парламента, във вътрешната Дирекция е пристигнал проверяващ, научи от свои брилянтни източници АФЕРА.
Както вече АФЕРА писа, журналистката Веселина Томова написа жалба до комисията, и до НАЦИОНАЛНО БЮРО ЗА КОНТРОЛ НА СРС, да бъде проверено с какви мотиви от МВР – Варна е поискан контрол върху графика на данни на сайта АФЕРА.
По информация на АФЕРА, правят се опити ровенето в трафичните данни на АФЕРА да бъде замаскирано от ръководството на ОД на МВР – Варна, но комисията ще прави цялостен анализ на ситуацията и нечистоплътните щения на шефовете на МВР – Варна към сайта АФЕРА ще лъснат.
На тотална проверка ще бъдат подложени и шефовете на ОД на МВР – Варна Николай Калчев – Пуйчето, зам-началникът на Дирекцията Стоян Филипов Гунчев, началникът на Охранителна полиция Пламен Парушев, заради това, че както писа АФЕРА, са излъгали министъра на вътрешните работи и ръководството на МВР, че са върнали на същите длъжности изгонени служители от предишния директор Чавдар Нанков. Вместо да ги върнат и да изпълнят заповед на министър Бакалов, шефовете на ОД на МВР – Варна са излъгали министъра, че служителите не желаят да се върнат на работа, и са спестили, че са им били предложени не същите длъжности, а да бъдат назначени по районните управления в града.
В момента паника тресе Стоян Филипов Гунчев, Николай Калчев – Пуйчето, както и кадровикът Румен Димитров. Гунчев, известен като Старшината, и Калчев – Пуйчето вече пресмятали трескаво стажа си за пенсия, а „Пуйчето” се кръстело да го оставят до февруари месец следващата година, белким направи стаж за пенсия и лапне на куп предназначените за това заплати.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *