Оперираха коляното на Борисов. Знакът от „Началника“ ли е?

Оперираха коляното на Борисов. Знакът от „Началника“ ли е?

Бойко Борисов е бил опериран след скъсан менискус. Интервенция е извършена в „София Мед“ от известния хирург Тони Георгиев – Коляното.
Ох, горкият, бат’ Бойко. Кофти работа. За трети път ли? Същият крак? Десен?
Мъдрите хора казват, че когато пострадаш с десния крак, това е знак – да бъдеш много прецизен, благ и внимателен в отношенията си с хората, да не лъжеш, да не се възползваш, да не крадеш, да не нараняваш… Предупреждение!
Е, той вече го направи, с левия, но за миналото никой не го „съди“, ако не броим позорната оставка, която хвърли като премиер през 2013 г., след масови протести в цяла България срещу престъпното управлението на ГЕРБ. Но греховете не са изкупени, явно. Миналото го преследва…в настоящето. А ние разчитаме на бъдещето.
Борисов е жив и здрав. Опериран, но жив. Боби Белята е мъртъв. Икономиката на България е погребана. Кардиналите на „сивия“ бизнес – показно разстреляни, докато същият Борисов е главсек на МВР.
България е натоварена с 27 милиарда външен дълг. Кметовете на ГЕРБ дерибействат. С доброто на ДПС. Тютюнопроизводителите са измамени. Болниците са пред издихание. Безработицата се увеличава. Туристическия сезон е пред провал. Хакат сайтове. Интернетът прекъсва. Пълна свобода на словото, като в Северна Корея.
А САЩ чука от България на вратата на Русия!
Борисов е все още жив и здрав. Но е предупреден! За сетен път! От „ГОРЕ“. От Онзи, когото богохулно нарича „Началника“. A дали ще разчете знаците, си е лично негов проблем. Ние, българите, продължаваме да му „сърбаме попарата“.ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *