ОРГАНИЗИРА СЕ ПРОТЕСТ СРЕЩУ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ В ПОМОРИЕ, В ЛИЦЕТО НА КМЕТА ИВАН АЛЕКСИЕВ И КЛИКАТА ОТ РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА ГЕРБ! БОРИСОВ, ПРОТЕСТЪТ ОТ ЕДНА ОБЩИНА МОЖЕ ДА СЕ РАЗШИРИ И В ДРУГА, И ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В НАЦИОНАЛЕН

ОРГАНИЗИРА СЕ ПРОТЕСТ СРЕЩУ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ В ПОМОРИЕ, В ЛИЦЕТО НА КМЕТА ИВАН АЛЕКСИЕВ И КЛИКАТА ОТ РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА ГЕРБ! БОРИСОВ, ПРОТЕСТЪТ ОТ ЕДНА ОБЩИНА МОЖЕ ДА СЕ РАЗШИРИ И В ДРУГА, И ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В НАЦИОНАЛЕН

Aууу, кметът на Бойко Борисов в Поморие е изпаднал в нещо като делириум. Срещу него се била водела гьобелсова кампания от 4-5 човека, които били злото на града, целяща очернянето му. А някой бил предлагал една торба пари за главата му, която той преди това не приел. Не главата, ами парите. Ха-ха! Направо да настръхнеш! Ха-ха! Тоя господин или не си пие редовно хапчетата, или е за освидетелстване, или гледа много фантастични и криминални сериали. Още малко ще се изкара по-голям католик от Папата и мъченик от Иисус Христос, по-справедлив от Буда, а до местните избори може да се изцепи, че не яде свинско, заради депесарските гласове. Пълна клоунада!
Първо, сегашният кмет на Поморие по-бял не може да стане. Но по-черен – ДА! И второ, да отговори колко докладни за продажба на общинско недвижимо имущество са входирани до общинския съвет за следващото заседание и каква е общата бройка на имотите. Община Поморие уж не била ДЕКАПИТАЛИЗИРАНА и в добро финансово състояние, а пак се подготвят имоти и терени за „алъш-вериша“! Който няма нужда от пари, не продава, кметче!Община Поморие не била фирма да акумулира печалби, заобяснил се кметът Иван Алексиев, а събирала данъци и такси. Ами тогава да спре да продава общинско имущество, защото всичко общинско е на гражданите на община Поморие, а не на Иван, Куньо, Милена, Петър и т.н. Защото един ден ще бъде изкарано кой терен от кого е купен, какъв е бил статутът му и защо е бил сменен непосредствено след продажбата, колко пъти е препродаван, на кого и кой е спечелил от цялата работа!
Относно инвестиционните проекти, които в момента се изпълняват, има какво още да се се чуе и каже на поморийци, като например: Защо проектите не се реализираха преди мандата на ГЕРБ в Поморие и кой спомагаше за това като депутат? Кое и кой забавиха реализацията на проектите и защо бе нужно допълнително удължаване на сроковете? Едни и същи фирми ли печелят обществените поръчки в Поморие и кои? Кой и защо е изплащал на фирми общински средства над договорените, в чия полза и защо не са се провеждали обществени поръчки съгласно ЗОП за избор на фирма? Заведена ли е преписка за това в прокуратурата? Кой пробутва софийската лаборатория в поморийската общинска болница? По партийна линия ли? А предварително облажили се има ли? Защо от общинското ръководство се желае изхвърлянето на медико-диагностична лаборатория „Лина“, при положение, че за 14 година съвместна работа с МБАЛ-Поморие НЯМА оплаквания нито от лекари, нито от пациенти? Има ли общо софийската лаборатория с Менков/Цветанов?Протест в Поморие ще има, а на г-н Борисов трябва да му е ясно, че протестът срещу кмет на ГЕРБ на една община, може да се РАЗШИРИ и в друга герберска община, а от там да се превърне и в национален. Струва ли си за един кмет? Все пак Поморие е третият по големина град на Черноморието, с най-много рускоговорящи жители в България, които са съвсем „случайни“ фигури! Ами „РУСКОТО РЕСТО“?
Пък и протести точно няколко месеца преди местния вот?! И срещу кмет на ГЕРБ!? Няма ли да се отрази негативно на партията като цяло? А и на президентските избори?
Във Фейсбук е създадено организационното събитие „ПРОТЕСТ СРЕЩУ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ В ПОМОРИЕ, В ЛИЦЕТО НА КМЕТА ИВАН АЛЕКСИЕВ И КЛИКАТА ОТ РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА ГЕРБ“, което цели да обедини хората в общината около обществения интерес, за общото благо, и да се предприемат реални протестни действия.
На 20.03.2015 г., от 09.30 ч., в заседателната зала на Апелативна прокуратура Бургас – ет.1 на Съдебната палата, ще се проведе брифинг на тема „Работа на органите на досъдебното производство по дела с предмет корупционни престъпления“. И ще сме там, за да попитаме: Кой в община-ГЕРБ Поморие ще търка наровете?
Интересно е, от къде кметът на Поморие има информация, че „тези хора ни мачкаха чрез всякакви институции и като видяха, че нямаме никакво извършено престъпление, никаква злоупотреба, започнаха с този изключително грозен и черен пиар“. Кой е казал на Иван Алексиев, че няма извършено престъпление, след като компетентните органи не са се произнесли, не са уведомили заинтересованите страни и не са минали всички инстанции?ЗАД КУЛИСИТЕ няма да спре да задава въпроси и да казва ИСТИНАТА на поморийци за определени мутро-олигархични и тоталитарно-сталинистки кръгове, които са окупирали община Поморие и са я превърнали в свое феодално владение, в което само се краде, плюска, сере (без извинение!) и опиянява с алкохоли до сутринта и до медицинска намеса, докато в същия момент инакомислещите и борещите се за интересите на поморийци, несъгласни с наложения престъпен модел и работещи за неговото изкореняване, са тормозени, гонени, мачкани и съдени!ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *