ОРЕШАРСКИ ВОДИ НА БОРИСОВ. И КАКВО ОТ ТОВА?

ОРЕШАРСКИ ВОДИ НА БОРИСОВ. И КАКВО ОТ ТОВА?

Цял ден из публичното пространство в различни формати се върти „новината“, че доверието на народа към правителството на „Борисов-2“ е по-малко от доверието към кабинета „Орешарски“. Това, разбира се, не е никакво откритие и няма значение, че източникът на „новината“ за очевидното е Лабораторията в Драгалевци и нейният шеф, Иван Костов. На мен ми е по-важно да разбера защо Лаборанта точно сега се впуска в такива изследвания, защото от 5 октомври 2014 г. до днес мина достатъчно дълго време, за да проумее аудиторията, че „Борисов 1“ и „Борисов 2“ са едно и също зло. Вкарани в играта с дивашката интродукция „Плевнелиев&Близнашки“, плюс аферата „Костинброд“ и други маймунски фалшификации.
Лаборанта, докато още беше активен участник в политиката, все пак успя да изкара пълен мандат като премиер. После се самоуби по други причини. А сега се намесва в активното управление на страната по модела на Доган/Сава – от територията на своя Драгалевски замък.
Нямам идея каква роля играе Лаборанта. Нито имам представа кой му е сценариста. За ошашавената публика не остава нищо друго, освен да си задава тъпия въпрос защо всичко това се случва точно днес и сега. И си мисля, че това е основният тактически ход на управниците – те не само ни разделят, но и ни принуждават да бъдем в ошашавено състояние, поради безмислията на техните действия.
Появата на Лаборанта в публичното пространство носи две послания – за КТБ, ( той обеща преди време да каже имената на виновниците за тоя пладнешки и грабеж и нищо не каза), а второто послание е да циментира „Борисов 2“, като имитира съмнение в стабилността на това правителство на ОПГ ГЕРБ. Знам, че действията му са нелепи и необясними. Бих се радвал, ако някой ден ги проумея. Но това едва ли ще се случи.
Забелязвате, надявам се, че останалите клоуни липсват от територията на манежа и се спотайват някъде? И никой не знае кога ще се появят и какви запъртъци ще снесат тия бездарници.Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *