ОТВРАТ! МВР – БЪЧВАРОВА НАПРАВИ ШЕФ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ „СЕКТАНТ“, КОЙТО НЯМА НИТО ЕДНА РАЗРАБОТКА В ЖИВОТА СИ!

ОТВРАТ! МВР – БЪЧВАРОВА НАПРАВИ ШЕФ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ „СЕКТАНТ“, КОЙТО НЯМА НИТО ЕДНА РАЗРАБОТКА В ЖИВОТА СИ!

След като бившият вътрешен министър с особената форма на главата абсолютно УМИШЛЕНО РАЗСИПА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“, базирана във Варна, която отговаря за цяла Северна България, след като след него „библиотекарят“, плътен авер на Цветанов и Бойко Борисов – Цветлин Йончев напълно УМИШЛЕНО ДОУНИЩОЖИ „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“, новата „звезда“ в МВР – Румяна Бъчварова, наричана от ченгетата МВР – Шматка, също УМИШЛЕНО СЕ ПОДИГРА С „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“.
И назначи със заповед като началник отдел „Вътрешна сигурност“ във Варна лицето Бисер Жеков, за когото АФЕРА неведнъж е сигнализирала, че е пълно недоразумение. Бисер Жеков е избран от МВР – Бъчварова да води „Вътрешна сигурност“ /напълно разсипана!!!/, след като прекрасно би трябвало да знае, че Бисер Жеков е наричан „Сектанта“, заради това, че вместо да гони корумпирани ченгета, се дупи в Петдесятната църква.
Бисер Жеков, вече в качеството си на началник отдел „Вътрешна сигурност“, НЯМА НИТО ЕДНА РАЗРАБОТКА, НИТО ЕДНА – ЕДНИЧКА В ЖИВОТА СИ, НИКОГА ДОСЕГА ПО НЕГОВА РАЗРАБОТКА НЕ Е АРЕСТУВАНО НИТО ЕДНО ЧЕНГЕ, В ЖИВОТА СИ НЕ Е ВИЖДАЛ И НИТО АГЕНТ.
Междувременно АФЕРА разкри, че ПОЗОРНИЯ ВОДЕВИЛ С ПОКАЗНО ШУМНИТЕ АРЕСТИ НА ВИСШИ ПОЛИЦАИ ОТ ПЪРВОМАЙ, Е НЕКАДЪРНО ДЕЛО НА „ГУРУТО“ НА ВЪПРОСНИЯ НАЧАЛНИК ОТДЕЛ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ – ВАРНА БИСЕР ЖЕКОВ. Толкова е кадърно „гуруто“ му, че ченгетата бяха пуснати от съда днес, с мижавите парични „мерки“ от 1000 лева.
Бившият шеф на „Вътрешна сигурност“ – Варна, когото умишлено лансираха некадърниците Цветлин Йовчев и Светлозар Лазаров „Гелосаното“ – Валентин Тренев – „Ебати“ пък е намерил вече ново работно място. Тренев – „Ебати“, който като шеф на „Вътрешна сигурност“ гони единствено едно откраднато диво прасе, понастоящем работи като ШОФЬОР в Агенция за недвижими имоти „Явлена“ и вози по чукарите клиенти и разнася документи из града.
С такъв шеф на „Вътрешна сигурност“ – Варна в лицето на „Сектанта“ Бисер Жеков – МВР ще е най-щастливото и НЕхванато КОРУМПИРАНО МВР.
МВР, което е оглавявано от лице, което е толкова позорно безхаберно, че е отврат. Румяна Бъчварова.
Апропо, шефът на Трето Районно във Варна Красимир Добрев, който се прочу с безумията по „мафията на джебчиите в Игнатиево“, е бил принуден да подаде оставка, защото му е било поставено условието – или напуска, или ще бъде дисциплинарно уволнен. МВР – Шматката даже и не смее да уволнява, и действа като в банкянската наказателна бригада.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *