ОТНОВО ГРЕДА! ГРЕДА! ШЕФЪТ НА ДАНС-ВАРНА ДЪНИ СЕКРЕТНА СЛУЖБА, КУПУВАЙКИ СИ ВРАТА И ОХ!…ФАКТУРАТА…

ОТНОВО ГРЕДА! ГРЕДА! ШЕФЪТ НА ДАНС-ВАРНА ДЪНИ СЕКРЕТНА СЛУЖБА, КУПУВАЙКИ СИ ВРАТА И ОХ!…ФАКТУРАТА…

Тъкмо се израдвахме, че пристигналият от столицата нов шеф на ДАНС – Варна не е от „библиотекарите“ и идва до бори корупцията по високите етажи на властта, задача, която години наред вместо ДАНС в морската столица върши АФЕРА, и хоп! – пак чурук дъска.
Новият шеф на ДАНС – Варна Петър Маринов е „играл“ в секретния филм „под прикритие“, разкри АФЕРА. Предупредени сме от брилянтните ни източници, че ако напишем точното наименование на най-секретната служба, пак ще ни заведат наказателно дело. Като погледне човек философски, в името на истината – то едно дело в повече или по-малко все тая, но засега ще спестим името на реалната служба и ще се задоволим с популярното „под прикритие“.
По това време Петър Маринов си купува врата. Врата за лично ползване. И на фактурата при покупката написва адрес на … секретна квартира. Гаф, откъдето и да си го погледнеш. След издънката, лъснала като табелка на врата, Маринов е преместен в ГДБОП, където отговаря за оръжията. Успява да стане началник сектор в отдел по контра тероризъм и оттам, след като ГДБОП влиза в ДАНС, влиза в ДАНС.
В ДАНС, според брилянтните източници на АФЕРА, Петър Маринов се сближава с шефа на „Терор“ в ДАНС – Марио, който пък е близък с Цветлин Йовчев и Георги Великов. Според агенти, работили с Петър Маринов не бива да възлагаме щения към новия шеф на ДАНС за реализации, свързани с корупция. Определят го като „книжен“, който се оглежда петдесет пъти докато си връзва гащите четиридесет и девет пъти. Бопаджийският профил на Маринов обаче е знак, че от столицата вече са приготвили предизборни показни „илюстрации“ за Варна.
Междувременно досегашният шеф на ДАНС – Варна Цветан Панайотов пребивава във Варненската терапия, разкри АФЕРА.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *