„ОТПЕЧАТЪК“ ОТ МОЗЪКА ДА ТИ ВЗЕМАТ, МОСКОВ, ЧЕ ДА ВИДИМ КАК И ОТ КАКВО СА СЕ ОГЛАДИЛИ ГЪНКИТЕ!

„ОТПЕЧАТЪК“ ОТ МОЗЪКА ДА ТИ ВЗЕМАТ, МОСКОВ, ЧЕ ДА ВИДИМ КАК И ОТ КАКВО СА СЕ ОГЛАДИЛИ ГЪНКИТЕ!

Стане ли дума за „Ваньо Лихвата“, или Командира, или неговите производни, сещай се за Радан Кънев и Петър Москов, няма как да мине без … „приватазиция“: „За да имаме пари в нашата Здравноосигурителна каса, трябва да има приватизация. Това е една от причините болниците да са пълни с пациенти, които не са болни. Една от най-разпространените диагнози през миналата година беше „консервативно лечение на пикочно-половата система”, рече днес здравният министър Москов по Нова тв.„Ние ще разпишем ясно системата за хоспитализация. Нито едно от действията, които правим в здравеопазването, не е насочено към спестяване, а към ефективното използване на нашите пари. Здравноосигурените трябва да получават срещу своите пари съответното качествено здравеопазване”, поясни министърът. Ще приложим добре забравеното правило – какви са критериите да влезете в болница и какви са критериите да ви изпишат. Това, което предвиждаме, в края на януари в българските болници задължително ще въведем персонален пръстов идентификат. На всеки един пациент – здравноосигурен, който само с палец ще докаже това в болницата. Ако вие имате причина да отидете в болница и да си сложите пръстчето, това е ваш избор. Тези четящи устройства струват двадесетина евро”, с блеснал поглед набляботи здравният министър Москов.А кой ще взема „пръстови отпечатъци“ от любимите „здравни мениджъри“ на Костово-Московата компания? Да му подаря ли на здравният министър Петър Москов идиотската т.нар. епикриза, с която майка ми напусна болницата на авера му Красимир Иванов „Терапията“ във Варна? Същата „Терапия“, която си набута парите в КТБ, благодарение на брата на Красимир Иванов – Янко Иванов – и двамата „крепители“ на т.нар. кандидат –кмет на Варна, още по т.нар. избор на Радан Кънев, съвместно с Дънката – Чавдар „Добрин Митев“, иначе казано Трифонов.
Кретен ли е Петър Москов? И с „пръстови отпечатъци“ ли ще оправя „здравната реформа“, в която ЛАПАЧИТЕ продължават да са толерирани именно от него?!
Като контрапункт на изцъкления поглед на Москов, публикуваме вопъл на читател на АФЕРА:„Добър вечер, искам да споделя нещо с вас, майка ми е онкоболна с два рака, мина химиотерапия и сега пие анаромат. До миналия месец беше безплатно лекарство за онкоболни , а от този месец вече трябва да си го плащат по 35лв, като касата поема само 16 лв. Редно ли е, някой болен мозък е решил, че тези хора могат да си плащат, а тя, и не само тя, е с 200 лв. пенсия. Редно ли е, направо нямам думи?! Болно ми е ,защото цял ден говорят по радиото, че лекарствата за онкоболни са безплатни и така ще бъдат“.Пръстов отпечатък на мозъка да ти вземат, Москов! На теб и на всите костови „реформатори“. За да видим как и от какво са се огладили гънките!Afera.bg
Колаж: Иво Ангелов – Свободен човек

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *