ОТ НОВА ТВ МАХАТ ПРЕДАВАНИЯТА НА ДИКОВ И КУЛЕЗИЧ. ДА НЕ НИ НАТРЕСАТ БЕНОВСКА!

ОТ НОВА ТВ МАХАТ ПРЕДАВАНИЯТА НА ДИКОВ И КУЛЕЗИЧ. ДА НЕ НИ НАТРЕСАТ БЕНОВСКА!

„Публицистичните предавания на Сашо Диков и на Люба Кулезич падат от екрана на Нова ТВ от 1 септември, съобщиха от медията. Причината е, че новата програмна схема от есента ще включва само вътрешни публицистични продукции, а тези две предавания са на външни продуценти.
Има вариант двамата водещи да подпишат трудови договори с телевизията и така да създадат и водят други публицистични предавания, но вътрешни и с друго име.“, пише www.cross.bg.
Ако някой не е забелязал. Любица Кулезич в последните няколко месеца от предаването си „На светло…“ обърна рязко палачинката. От най-възлюбващата и превъзнасящата „негово превъзходителство“ Тиквун, изведнъж отношенията им охладняха. Започваше съботно-неделните си анонси с леки „чумбери“ по тиквата му, от време на време му забиваше и по някоя друга „маслинка“ в „човката“, докато накрая се стигна до „чукчета“ и откровено предизвикване, та чак нарече фенката му Беновска Цола Драгойчева.
Диков пък му разказа играта с интервюто с Моника Маковей.
И така, от 1 септември са аут от Нова телевизия. Не са им удобни като външни продукции, с които постоянно трябва да се разграничават, затова пък можело като „вътрешни“, разбирайте „бокови“, за да бъдат напълно режисирани и проконтролирани.
Да живее свободата на словото и медиите, които никога нищо общо не са имали с Бойко Борисов. Между другото, „Зад кулисите“ още през пролетта прогнозираше, че публицистичните предавания на Диков и Кулезич няма да бъдат включени в новия програмен сезон на телевизията.
Е, няма да тъгуваме много. Само да не ни натресат Беновска!ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *