ПАРАДЪТ В МОСКВА НИ ПОКАЗА НА КАКВИ СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СМЕ ОТ ДУХА И СЪРЦЕТО, И ОТ ВЯРАТА

ПАРАДЪТ В МОСКВА НИ ПОКАЗА НА КАКВИ СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СМЕ ОТ ДУХА И СЪРЦЕТО, И ОТ ВЯРАТА

ГРАНДИОЗЕН ПАРАД НА ДУХА И ЧЕСТТА! РОСКО, КАТО ГОВОРИ ПУТИН СТАНИ ПРАВ!
Единствена ТВ7 предава на живо от Червения площад парада по случай 70 години от победата над хитлеризма и от Великата Отечествена война. От много думи няма нужда. Изумителен дух, грандиозен парад на духа и честта. Това не бе демонстрация само на армия и на военна техника, а на очи, на сърце, на славянски характер и на вяра.
И на превъзходство на духовността. За разлика от САЩ, Путин в речта си благодари на Съединените американски щати за победата и участието им във ВСВ. Жест, който могат да правят единствено силните.
На фона на безгръбначието, в което пребивава територията, наречена България, парада в Москва ни показа на какви светлинни години сме от Духа и Сърцето, и от Вярата.
А Валери Тарандов го написа кратко и лаконично: „Роско, като говори Путин стани прав!“Afera.bgСтефан Янков:
За онези, които се гнусят да гледат Парада на победата по руска телевизия, има утешителен вариант. Дават го по BBC. И по CNN. С коментар на английски. Или по EuroNews – там пък направо е с оригиналния дикторски глас на руски, нищо че телевизията иначе е евроатлантическа отвсякъде.
Нашата обществена телевизия обаче не иска да си наруши програмната схема – нещо, което иначе прави заради какви ли не незначителни глупости, само не и за 70-годишнината от победата над фашизма…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *