ПАРТИТУРА ЗА КАНАРЧЕТА

ПАРТИТУРА ЗА КАНАРЧЕТА

Опозицията навсякъде е мрънкаща тълпа от колаборационисти, готови на всичко, за да останат в добре охранявания периметър на властта, близо до привилегиите и под камуфлажа на участието в политическия живот.
Френските тайни служби не знаят, обаче американските служби знаят кога и в кой тренировъчен лагер се е обучавал единият от двамата братя терористи. Федералните агенти дори са проследили неуспешния опит на бандюгата да се добере до Ирак. За личните карти всичко е известно и казано.
Всичко това се съобщава днес, а самоличността на терористите беше установена вчера.
Много мъгла и много въпроси се натрупаха около кървавата трагедия в парижката редакция и последвалите я актове на насилие във Франция.
Паралелно с това общественото мнение в Европа и САЩ много ловко и умело се направлява в посока на аргументираната омраза към исляма и отчаяните му крила. Националистите във Франция, демократична Франция, надигат глас за реставрация на смъртното наказание. Какво става с ценностите на Запада и хуманизма на демократичните общества?
Колко е удобно всичко това за декор на засилващата се полицейщина в цивилизования свят! Толкова е удобно, че дори и такива приматни правителства, каквото е нашето, биха могли да извадят палките и белезниците и да затворят устите на несъгласните. Опозицията навсякъде е мрънкаща тълпа от колаборационисти, готови на всичко, за да останат в добре охранявания периметър на властта, близо до привилегиите и под камуфлажа на участието в политическия живот.
Друг е въпросът защо точно сега и защо точно по тоя варварски начин се режисира тоя отвратителен и нечовешки сценарий.Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *