„ПАРТИЯТА НА ЦВЕТАНОВ“ НЯМАЛА „ЧЕРНИ КАСИ“. МИСЛЯТ НИ ЗА КРЕТЕНИ

„ПАРТИЯТА НА ЦВЕТАНОВ“ НЯМАЛА „ЧЕРНИ КАСИ“. МИСЛЯТ НИ ЗА КРЕТЕНИ

„Четири милиона лева е отделила ГЕРБ за предизборната си кампания за местните избори. Партията няма черни каси, нито зависимости от финансови донори“, заявил бившият вътрешен министър с особената форма на главата, обвиняемият Цветан Цветанов.
„Четири милиона лева“ „отделила“ само ГЕРБ за ВСИЧКИ ГРАДОВЕ И ЗА ЦЯЛАТА СИ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ?
Тоя тип с особената форма на главата очевидно си мисли, че насреща си има единствено кретени.
Вярно е, че ГЕРБ в момента използва ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА И ОБЩИНСКА МАШИНА И ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ, И ОБЩИНСКИ РЕСУРСИ, ЗА ДА СИ ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ.
Вярно е и, че при предишни избори „черната каса“ стигаше до 100 лева на глас.
Вярно е, че Цветан Цветанов е арогантен в лъжите си, защото 4 500 000 лева не могат да му стигнат само за да напазари уж „застъпниците“.
„Партията няма черни каси“, реди умопомрачително Цветанов.
Няма, ами, как да има, като НЯМА ГЛАВЕН ПРОКУРОР, А ИМА СЕДЯЩ ПУМПАЛ ВСЯКА СРЯДА НА ОПЕРАТИВКА ПРИ ПРЕМИЕРА БОРИСОВ. Няма „черна каса“, ами, след като и ДАНС и МВР са под ЛИЧЕН КОНТРОЛ НА БОРИСОВ & ЦВЕТАНОВ! Няма „черна каса“, защото ПРОКУРАТУРАТА Е ПОД ЛИЧЕН КОНТРОЛ НА ПРЕМИЕРА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.
И поради тази причина лицето с особената форма на главата е „невинен“ и може да плещи какво си иска. АФЕРА настоява незабавно Цветанов да бъде включен в ПЛАТЕНАТА реклама, която върви по телевиденията, против контрабандата, спонсорирана от министерството на финансите в сие с фирма близка до Пеевски. Да турнат Цветанов като рекламно лице и да пишат – „ГЕРБ няма „черна каса“ от контрабандата“. После да им се запалят ушите при подслушването от псувните на българите.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.