„ПАРТИЯТА НА ЦВЕТАНОВ“ НЯМАЛА „ЧЕРНИ КАСИ“. МИСЛЯТ НИ ЗА КРЕТЕНИ

„ПАРТИЯТА НА ЦВЕТАНОВ“ НЯМАЛА „ЧЕРНИ КАСИ“. МИСЛЯТ НИ ЗА КРЕТЕНИ

„Четири милиона лева е отделила ГЕРБ за предизборната си кампания за местните избори. Партията няма черни каси, нито зависимости от финансови донори“, заявил бившият вътрешен министър с особената форма на главата, обвиняемият Цветан Цветанов.
„Четири милиона лева“ „отделила“ само ГЕРБ за ВСИЧКИ ГРАДОВЕ И ЗА ЦЯЛАТА СИ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ?
Тоя тип с особената форма на главата очевидно си мисли, че насреща си има единствено кретени.
Вярно е, че ГЕРБ в момента използва ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА И ОБЩИНСКА МАШИНА И ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ, И ОБЩИНСКИ РЕСУРСИ, ЗА ДА СИ ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ.
Вярно е и, че при предишни избори „черната каса“ стигаше до 100 лева на глас.
Вярно е, че Цветан Цветанов е арогантен в лъжите си, защото 4 500 000 лева не могат да му стигнат само за да напазари уж „застъпниците“.
„Партията няма черни каси“, реди умопомрачително Цветанов.
Няма, ами, как да има, като НЯМА ГЛАВЕН ПРОКУРОР, А ИМА СЕДЯЩ ПУМПАЛ ВСЯКА СРЯДА НА ОПЕРАТИВКА ПРИ ПРЕМИЕРА БОРИСОВ. Няма „черна каса“, ами, след като и ДАНС и МВР са под ЛИЧЕН КОНТРОЛ НА БОРИСОВ & ЦВЕТАНОВ! Няма „черна каса“, защото ПРОКУРАТУРАТА Е ПОД ЛИЧЕН КОНТРОЛ НА ПРЕМИЕРА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.
И поради тази причина лицето с особената форма на главата е „невинен“ и може да плещи какво си иска. АФЕРА настоява незабавно Цветанов да бъде включен в ПЛАТЕНАТА реклама, която върви по телевиденията, против контрабандата, спонсорирана от министерството на финансите в сие с фирма близка до Пеевски. Да турнат Цветанов като рекламно лице и да пишат – „ГЕРБ няма „черна каса“ от контрабандата“. После да им се запалят ушите при подслушването от псувните на българите.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *