ПЕЕВСКИ БЕСЕН. ПОЛУЧИЛ ПОЗВЪНЯНЕ ОТ СРЪБСКИ НОМЕР НА ТЕЛЕФОН НА ОХРАНАТА МУ.

ПЕЕВСКИ БЕСЕН. ПОЛУЧИЛ ПОЗВЪНЯНЕ ОТ СРЪБСКИ НОМЕР НА ТЕЛЕФОН НА ОХРАНАТА МУ.

+381-1 – това е телефонния код на Сърбия – Белград, откъдето тези дни е получено позвъняване към телефона на охраната на Делян Пеевски, разкриха за АФЕРА брилянтни източници, базирани в менталното пространство на хотел „Берлин“ в столицата.
Делян Пеевски е побеснял и наредил моментално проследяване, за да разбере кой е този номер в Сърбия от който му е звъняно. Както писа АФЕРА Пеевски усили здраво охраната си от известно време.
Да се добереш до Пеевски е мисия трудна, твърдят брилянтните източници на АФЕРА.
Преди да се влезе в кабинета му всички железни предмети се оставят навън в специална кутия. Оставят се и мобилните телефони, при това изключени.
На вратата на хотел „Берлин“ има табела с нарисуван телефон, който е дебело задраскан. На рецепцията любезно обясняват, че имат проблеми с някаква клетка на оператора и не винаги имат добро покритие.
Някои от знаковите си срещи, като такива с видни собственици на жълтакави агенции, които нямат нищо общо с него, Пеевски прави в кабинета си в хотел „Берлин“, или хапват в късния следобед около 17 часа в италиански ресторант, точно над асансьорите. Ресторантът е със затворени врати. Охраната е вътре в ресторанта.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *