ПЕЕВСКИ ПОД РЪКА РАЗКАРВАШЕ ЦАЦАРОВ В САРАИТЕ НА ДОГАН, ПОСЛЕ СТАНА ГЛАВЕН ПРОКУРОР

ПЕЕВСКИ ПОД РЪКА РАЗКАРВАШЕ ЦАЦАРОВ В САРАИТЕ НА ДОГАН, ПОСЛЕ СТАНА ГЛАВЕН ПРОКУРОР

Можем само да гадаем как фамилията на Пеевски след НДСВ и ДПС придоби такава власт. Аз не познавам Пеевски и майка му, защото дойдоха след като напуснах ДПС. Това заяви в „Здравей, България” Осман Октай.
„Има посредници между основателите на ДПС и модела на управление на Движението в полза на групировки. ДПС за съжаление стана партия за реализация на власт и кадруване. В момента, в който някой става дразнител, той бива принуждаван да се оттегли от партията или недай си Боже да плати с живота си”, каза още Осман Октай.
Доган оцеля, защото без него политическата формация не може да се запази в този му вид. Когато Пеевски стана събирателен образ на задкулисието, неговите хора се опитаха да разсеят фокуса върху него. Това обаче не се случи, затова може би той ще си тръгне. Борисов беше категоричен, че политическо партньорство може да има без Пеевски. До дни или месеци Пеевски ще бъде оттеглен, предрича Октай.
Колкото повече се сближават позициите между ДПС и ГЕРБ, толкова повече ще страда Реформаторският блок, предупреждава политикът.
„Хора като Делян Пеевски не са голям капацитет. Те са неграмотни. Обикновено прости цигани, дори олигофрени стават посредници за бизнес сделки. През годините те се използват, докато не се нормализира цялата политическа система. С посредничеството си Пеевски представлява заплаха за много хора и затова той ще бъде изведен от играта”, продължава Октай.
Пеевски под ръка разкарваше Цацаров в сараите на Доган. После стана главен прокурор, каза още политикът.www.frognews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *