Пепи Еврото даде абсурдно интервю за MEDIA MALL от Отвъдното пред кореспондента Васил Петев

Пепи Еврото даде абсурдно интервю за MEDIA MALL от Отвъдното пред кореспондента Васил Петев

САМО В MEDIAMALL! Пепи Еврото проговаря в абсурдно интервю пред медията ни: Добре съм, кашлям от дима наоколо, но моля Любена да пази снимките в мазето, че избелват от слънцето!
 
30 август 2023 г
 
– Здравейте, г-н Евро! От MediaMall се обаждаме. Как сте? Къде Ви заварваме? 
– Здравейте, нещастници! Не знам къде съм, но е много топло! Отвсякъде горят огньове. Едва ли е Дубай, по-скоро е Адът.
– Аааа, чудесно! Значи поне не сте сам. Предполагам, че сте заобиколен с приятели… 
– Да. Има един дебел и потен тип в дъното, май е Филип Найденов. Фатю, ти ли си това бе, гад долна?! Не ми се смей, ей! Не ми се смей, че ей сега ще ти направи едно досъдебно… (Пепи поклаща заканително глава и съсредоточено започва да подостря чисто нов молив с острилка, носеща логото на “Национална следствена служба”)
– Г-н Евро, да не се разсейваме! Какво мислите за политическата ситуация у нас?
– Чудесна е! Имам клипове с всички. Бойко обаче е най-фотогеничен. Между другото, исках да ви помоля да кажете на Любена да приберете снимките от семейния албум в мазето, че иначе ще избелеят от слънцето. А ми трябват! (Пепи намига заговорнически. Усеща се дори по телефона. Големи мигли има Пепи, ей! Като криле!)
 – А Сарафов? Той добре ли излиза на снимките? 
– Кой е тоя?! Не го познавам!
– Боби, бе! Боби Сарафов. 
– Аааа, за следователчето ли ми говориш… Не. Него го нямам на снимки. Имам го само на кино. Мисля да участвам на Берлинале с този филм…
 – Г-н Евро, като първото лице, което прие еврото за официална разплащателна единица в българската съдебна система, да Ви питам: Ще влезем ли в Шенген?
– Ще влезем, бе, ще влезем, разбира се! За 8 месеца ще влезем, докато тече поне разследването, ако ме разбираш кво ти казвам… Но тук трябва да спомена, че не аз, а Катето Евро е първата! И на нея трябваше да й направим навремето едно досъдебно, та да види тя тогава, как смее да се ебава с чичо си Петьо, ползвайки му фамилията…
– Вие сте от Враца, нали г-н Евро? 
– А ти що питаш?! А ти не си ли от Враца? А моят приятел Зоров не е ли от Враца? А Бойко не е ли от Враца?
– Бойко е от Банкя. 
– Не ми противоречи, бе, лайно малко! Не ми противоречи, че и на теб ще ти спретна едно досъдебно производство!
– Е, аз вече минах… 
– А! Минал си! Пак ще минеш!
– Добре де, спокойно! Не искам да Ви дразня. И без това сте мъртъв с инфаркт. А и без това сте целият в пот от тая жега наоколо… Но, да Ви питам, все пак – ще кажете ли нещо за бившия главен прокурор Гешев? 
– Мечо Пух с Гешев не говори! Само си пише. С флумастер. Ако ме разбираш сега пък аз кво ти говоря! (В този момент Пепи Еврото спира да пие, мята два карамфила в посока изток и запад, като успоредно поръсва главата си с половин кило бело – против уроки…)
– Вярно ли е, че сте отнели незаконно завода за асансьори “Изамет” от Илия Златанов? 
– Глупости! Кой ти говори тея простотии?! Не бях аз, Цветанов беше! Нали е луд по асансьорите…
 – Ама, те казват, че сте били вие…
– Кой, бе?! Кой го казва?! Я ми го прати ти на мен тоя, че да му направи и на него едно досъдебно производство… Та да види тогава чичо Пепи драхми яде ли???!!!
– Вярващ човек ли сте, г-н Евро? 
– Първо, не съм човек. И второ, разбира се, че съм вярващ! Той Бойко е вярващ, та аз ли, бе?! Вярващ съм, дори съм абсурдно вярващ, но за съжаление Господ ме врътна и то баш накрая! И докато аз, бате, се надявах на кръжок с девици в Дубай, накрая около мен само врещящи казани, душко!
(Петьо Велков Петров – Еврото шумно се изсеква във врящия казан, след което безплатно изкрещява в слушалката):
– Снимай, бе! Снимай наоколо, бе, нещастник! Покажи му на тоз народ, как чичо им Петьо се пържи в Ада! Нали уж си журналист!
– Ама иначе, пуснете си камерата, за да мога да Ви снимам, няма как..
– Аааа. Значи искаш да ме снимаш гол, а?! Досъдебно производство и за теб! Веднага!
(В този миг Пепи вади от вътрешния джоб на сакото си малка камера с вид на кутийка с бонбонки тик-так и започва трескаво да снима наоколо. От един съседен казан пък най-изненадващо, гола и горяща, изскача Ева Браун. Пепи ехидно се ухилва и я пита: “Къде ти е гаджето, бе, коте мюнхенско?! И да те питам още – ти кой си мислиш, че му спретна на мъжа ти обвинението на Нюрнбергския процес, а????? В ОПГ с Химлер и Вагнер! Аз, ма! Пак аз, ма! Ева Браун се разплаква и обидено се потапя в горящия си с разтопени свастики казан. Всичко бе виждала в този живот, ама толкоз болен тип – никога!)
– Г-н Евро, кой уби Алексей Петров? 
– Не знам, но мога да ти кажа кой ще те убие, ако не спреш с тъпите си въпроси!
– А Васил Божков, защо се върна? 
– Това не е Божков, бе, глупак! Това е Пригожин! Направи му пластична операция в Зимбабве. Сега Пригожин е Божков. Ако не вярваш, питай прокурор Ангел Кънев. Той препоръча операцията. Дегизиран като тъмнокожа медицинска сестра. И Сарафов беше, за да вземе ДНК. Той обожава да взема ДНК. Като Хорейшо е!
– А истинският Божков тогава къде е? 
– Не знам. Може да е с Пепи Еврото.
– А вие тогава кой сте? 
– Аз съм Ружа Игнатова.
– А щом си Ружа, защо вдигаш телефона на Пепи Еврото? 
– Щото Къро така ми каза преди да умре: “Вдигай телефона на Пепи Еврото и рано или късно ще станеш главен прокурор!” И аз, кво да правя, вдигам?!
– Г-н Евро, Ружа или както там се казвате, да Ви питам следното: Защо бившата Ви жена Любена ползва услугите на същите адвокати, които ползва и Тони Иванов – Парфюма? 
– А! Аз от къде да знам! Адвокати не познавам. Само съдии, прокурори, политици и бизнесмени. Адвокатите никога не са ме интересували. А ония двамата сигурно се обичат – то при тях, ту той е бременен, ту – тя! Ходи ги разбери младите… Виж, мани ги тея, а ме погледни в очите! (Тук Пепи Еврото се взира с всички сили в слушалката, а пронизващият му дигитален поглед загрява лявото ми ухо) Реша ли, и Ким Чен Ун ще задържа! Не ме е ядосал, а и не са ми платили, но реша ли – сложил съм му веднага прангите! За секунди ще му организирам едно обвинение, че диша ядрено гориво извън работно време, например…
– Към края на интервюто да Ви попитам, планирате ли да се върнете от Ада в България? 
– Това зависи от докторите и преди всичко от това дали Киро ще стане шеф на МВР, ген. Атанасов – на “Външно наблюдение”, Асен – на Пожарната, а Лена – на Агенция “Разузнаване”. Щото, съгласете се с мен, само с такава тъпаци начело на сектор “Сигурност” чичо ви Пепи ще може отново да бъде в пълна сигурност!
– Добре де, един малко по-личен въпрос. Вие последно мъртъв ли сте, или сте жив, г-н Евро? 
– Аз съм като Котката на Шрьодингер, моето момче – едновременно и жив, и мъртъв. Опасно съм аз! Опасно и безкомпромисно!
– Последни думи, г-н Евро? 
– Ще се върна! С досъдебно в джоба! П.С. И Любена да полива фикуса в Гърция, че листата му съвсем изсъхнаха!
Едно интервю на оценения кореспондент на MEDIAMALL в Отвъдното Васил Петев

 

Източник Liberta.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *