ПЕРВЕРЗИЯТА ГЕРБ & ДПС

ПЕРВЕРЗИЯТА ГЕРБ & ДПС

Това е история, която олицетворява отвратителното, гнусното, подло и унизително съвкупление на ГЕРБ и ДПС. История, която докато слушаш, ти идва хладнокръвно и съсредоточено да извадиш пистолета и да стреляш. От упор. В челото. За назидание. Пусто, опустяло християнско великодушие, обаче.
Умишлено няма да назова града в който се разиграва действието, нито ще напиша името на човека, върху когото е НАЛОЖЕНА поредна ГАВРА. Историята обаче е истинска като сълза и писък на кама.
По времето на управлението на Бойко Борисов – 1, в което бившият вътрешен министър с особената форма на главата Цветан Цветанов се разправя ПРЕСТЪПНО с всеки, който не е удобен на диктатурата на ГЕРБ, срещу представител на ДПС , който впрочем е с партийни позиции, стартира поголовен РЕКЕТ, извършен под диктовката на „особената форма на главата“ посредством всички ресурси на държавата.
„Операция“ с автомати, акция, служби, МВР, НАП, съсипване на бизнес – това в продължение на години. Вследствие – семейството е разсипано, здравето на членове на фамилията е жестоко увредено.
Времето минава. Последиците от тоталния рекет, извършван с държавните „наказателни бригади“, са съкрущаващи, но човекът за когото е тази история, оцелява. Животът е по-силен от всичко.
СЕГА властта отново е в ръцете на Бойко Борисов – 2 заедно с „особената форма на главата“ Цветан Цветанов. Рекетираният, мачканият и унизен представител на ДПС е отново с партийни функции.
И сега идва ОТВРАТИТЕЛНАТА РАЗВРЪЗКА, или по-скоро УНИЗИТЕЛНАТА ЗАВРЪЗКА.
Преди предстоящите местни избори на съсипания от Цветанов представител на ДПС, не друг, а ръководството на ДПС /!!!/ нареждат да осъществи …среща със същия Цветан Цветанов. Защото задкулисието на политическата власт към настоящия момент е БОСТАН. И ЗАД ПЕРДЕТО ГЕРБ И ДПС, меко казано, ще се щадят. Да не употребим друга нецензурна дума, която се употребява под чаршафите.
На разсипания партиен функционер на ДПС не друг, а ръководството на ДПС, му налага да стисне ръка с не друг, а с „палача“ си Цветанов.
Човекът отказва, за негова чест, НО! Не смее гласно и официално да се възпротиви, да изрази позицията си, да тръшне вратата и да тегли свирепа майна на ШЕФОВЕТЕ СИ ОТ ПАРТИЯТА. Защото знае, че ще е ПОВТОРНО УНИЩОЖЕН. Този път завинаги.
Вместо този човек, срещата с Цветанов естествено ще проведе друг. Какво тук значи някаква си личност?
Палачи и жертви – рамо до рамо.
Перверзията ГЕРБ & ДПС.
Afera.bg
Колаж: Иво Ангелов, „СИЛА“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *