ПЕТКО СЕРТОВ СЕ ВЪРНА В БЪЛГАРИЯ С ОХРАНА. ЗА СВЕДЕНИЕ НА „ГЕЛОСАНИТЕ” МВР И СПЕЦСЛУЖБИ.

ПЕТКО СЕРТОВ СЕ ВЪРНА В БЪЛГАРИЯ С ОХРАНА. ЗА СВЕДЕНИЕ НА „ГЕЛОСАНИТЕ” МВР И СПЕЦСЛУЖБИ.

На 21 януари в публикацията си: „ЕКСКЛУЗИВНО! ПЕТКО СЕРТОВ НАПУСНА БЪЛГАРИЯ С ОХРАНА! СПЕЦСЛУЖБИТЕ И МВР ПРЕСТЪПНО БЕЗХАБЕРНИ. КАТАСТРОФА ЗА МРЪСНИШКИЯ ИМ ПЛАСМЕНТ В СИЕ С КОНТРОЛИРАНИТЕ ИМ МЕДИИ. ПРЕДСТОИ СТРАХОВИТО РЕСТО.”,
АФЕРА обеща своевременно да уведоми родните изумително „кадърни” МВР и спецслужби кога точно се прибира, С ОХРАНА, Петко Сертов в България.
Единствена АФЕРА информира, че бившият шеф на ЦСБОП, ДАНС и БОРКОР Петко Сертов, изключително ценен от чуждите специални служби, няколко дни след появяването си в България след близо 40-дневно „потапяне”, отново напусна страната С ОХРАНА, лично подбрана от него, отпътувайки през неевропейска наша граница.
Моментално след абсолютната истина, която написа АФЕРА, се включи „михневисткия” хор от мерзкото „активно мероприятие”, което от самото начало на изчезването на Петко Сертов си постави за цел омаскаряването, унизяването и неглижирането на Сертов и „аферата Сертов”. Предвидимо истерично контролираните милиционерски медии на Пеевски изквичаха на умряло, че „нямали данни” „шизофреникът” Петко Сертов да е напускал България.
АФЕРА вече разкри как е действал Петко Сертов и как напусна България отново под носа на МВР и специалните служби, пресичайки неевропейската ни граница.ДНЕС ПЕТКО СЕРТОВ СЕ ВЪРНА В БЪЛГАРИЯ, С ОХРАНА, ОТНОВО ПРЕЗ НЕЕВРОПЕЙСКАТА НИ ГРАНИЦА.
Сега оставяме на потресаващо „кадърните” ни „спецслужби” и МВР да продиктуват поредния контра – буламач, за да „претопят” информацията на АФЕРА по „аферата Сертов” и „михневистите” да употребят този път вместо Джон Кери направо Обама.А АФЕРА си запазва правото да информира своевременно за идващото РЕСТО. Когато му дойде времето.
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *