ПИАР „КОКАИНОВИ ЛАЙНА” – МНОГО ПРИКАЗКИ, НИКАКВО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО. ЩОМ ПРОКУРАТУРАТА НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛА, ЗНАЧИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА „ОПЕРАТИВЕН” ГЮВЕЧ.

ПИАР „КОКАИНОВИ ЛАЙНА” – МНОГО ПРИКАЗКИ, НИКАКВО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО. ЩОМ ПРОКУРАТУРАТА НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛА, ЗНАЧИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА „ОПЕРАТИВЕН” ГЮВЕЧ.

Голяма дунанма! Секретно заседание на парламента, ах, Цветлин Йовчев отишъл на пожар да „докладва”. И от цялата пиар кокаинова какофония, Цветлин Йовчев рекъл онова, което бил казал в парламентарната комисия по вътрешна сигурност и прочие пиар предизборни „кокаинови лайна”. Йовчев, като един виден библиотекар, изнесъл лекция кога и как прокуратурата образува досъдебно производство, като че в тая държава всички са въртящи малоумно очички по негов почин.
Йовчев повтаря едно и също навсякъде, обаче голям бум тресе пиарната предизборна машина –ах, Борисов ще го арестуват, ох, Чуколов от Атака направо ще получи инфаркт, как престъпници бъкали в парламента и се чуди защо аджеба още не били арестувани от Цацаров. Филмът бил „Сопрано” и Цацаров да не се занимавал с Атака, ами с кокаиновияБорисов.
Сега една седмица – баш по Великден по твстудията ще реват кой е по-кокаинов.
Има обаче тънка „подробност”.
След като още няма образувано досъдебно производство от прокуратурата, това означава на прост, чист български език, че няма достатъчно заковаващи доказателства, които да са изнамерили от МВР-то на „бастуна” Цветлин Йовчев и ДАНС-а на Владимир Писанчев, за да се пристъпи към … арести, за които зоват надулите предизборно панталони, политици.
Това, което им е разказал Цветлин Йовчев е „оперативната” справка, а и не цялата!, вервайте ни, която може и да е истина, може и да е голямата работа, но за да се пристъпи към наказателно производство и арести, трябва да има ДОКАЗАТЕЛСТВА!
Очевидно полицейските корифеи от типа на Цветлин Йовчев отново са на етап „доклади”, така усърдно прилаган в миналото, когато Цветлин беше при бат си Бойко.
Така че, айде по-полека, охладете предизборните кокаинови страсти.
Нито Борисов ще бъде арестуван, нито ще има операция „арести” на ОПГ.
Защото залогът е много голям. И в „кокаиновите лайна” са оплетени всите. Не само Бойко Борисов.И знаете ли защо? Защото ОТ ГОДИНИ СИ МЕНКАТ КАНАЛИТЕ ЕДИН НА ДРУГ И СЕ ОТКУПВАТ КОГАТО СИ СМЕНЯТ МЕСТАТА КАТО ВЛАСТ И ОПОЗИЦИЯ.
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *