ПИЕСА ЗА ЧЕХЪЛЧЕТА, АМЕБИ И ДРУГИ ЕДНОКЛЕТЪЧНИ. ОПУС В ЛА МИНОР

ПИЕСА ЗА ЧЕХЪЛЧЕТА, АМЕБИ И ДРУГИ ЕДНОКЛЕТЪЧНИ. ОПУС В ЛА МИНОР

Комичносрамни бяха основните събития в днешния ден. Или от днешния ден. Няма значение. Никой не е занимавал аудиторията с подобна грандомандщина – три метроспирки, във второто десетилетие на 21-ви век. Никой не е занимавал хората с такива тъпи и смешни дебати около някаква декларация на цървулския ни шаячен парламент за 9 май. Като че ли някой ни пита и се интересува какво и как мислят нашите смешни гащници, самоопределили се като политици.
А в новините казаха, че Борисов се изказал за нещо си в „типичния си стил“. Новините са пълни с намеци. Защо типичният стил прикрива истинското определение – просташкия си стил?
Отдавна се чудя – след като учените твърдят, че растенията имат чувства, дали и едноклетъчните нямат някакви наченки на разум? Вероятно чехълчетата и амебите много се радват, когато в техния микроскопичен свят се режат лентички и се откриват метроспирки в присъствието на президент, премиер, ЕС тиквеник, столичен кмет и още куп вредители. Трудно ми е. Нямам комуникация с едноклетъчните. Не мога да науча как живеят и на какво се радват тия същества.
Хубаво е, че ни предстоят поводи за нови и нови възторзи. Президентът ще посети Монголия. След което животът ни ще стане повече от прекрасен.
Късмет е да си българин. Цяло щастие е да живееш под управлението на такива едноклетъчни!Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *