ПИСанчевият ДАНС – некадърен сол-ташак на Борисов, Цветанов и компания БОСТАН!

ПИСанчевият ДАНС – некадърен сол-ташак на Борисов, Цветанов и компания БОСТАН!

Прав е Ревизоро. Скалпелно прав. Всеки ден т.нар. дансаджии на изумителния „спец” Владимир Писанчев дрънкат белезници и арестуват поръчково „куцо, кьораво и сакато”, за да демонстрират ах, колко са дейни „профитата” от тамошната ГДБОП. Прав е Ревизоро. Това се случва точно след като бившият вътрешен министър с особената форма на главата Цветанов обяви, че ще връща ГДБОП пак в МВР / естествено като „наказателна бригада”, за която всички имаме особени спомени/. И Писанчевият кадър на Драшков, разбирай Борисов и Доган, хукна чрез ГДБОП-а в ДАНС да показва „мускули”.
Толкова арестувани за неизпипани тъпотии от бопаджиите нямаше през цялата година на управление на правителството „Орешарски”.
Впрочем, в ДАНС и МВР на кръга на Цветлин Йовчев, разбирай Борисов & Доган, същата тази година ПАЗЕХА ПОД ПЛЪТЕН ЧАДЪР ЗУЛУМИТЕ И АФЕРИТЕ НА ГЕРБ, ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ, КАКТО И НА ЦЯЛАТА ИМ КОМПАНИЯ ОТ „МАЗАЧИ НА ФИЛИИ”.
Загряват бопаджиите, тези верни бригадири на ГЕРБаджийската кохорта, които могат да мачкат единствено, когато Цветанов и Борисов са на власт и ни засипват с безумие след безумие. Дано преди изборите не се изпострелят като в „Белите брези”, и като в Лясковец.
Междувременно, същите писанчевци мълчаха като посрани и не разгласиха името на /екс/съдружничката на Румяна Бъчварова в акцията си за трафик на хора. Но дрънкат белезници като изоглавени, задържайки тоя и оня „кмет” без да пипнат ИСТИНСКИ КОРУМПИРАНИТЕ.
От цялата „спец” дандания, в медиите под контрола на БОСТАН и думичка не излиза за репетициите за терор, който ще се осъществи ако ГЕРБ се докопа отново до властта.
А дали има БОСТАН, или не – лакмуса е да погледнете същите тези „медии”. В тях няма и запетая срещу лица от ГЕРБ и ДПС.
А Писанчевците са пиарно и пропагандно „вадени” с отвратително захаросани интервюта и дописки.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *