Писмо до АФЕРА за Лидия: „Т.нар. съпруг работи в голямо посолство, компютърен спец по информацията!“ Майката на Лидия: Принудена е да се самозапали!

Писмо до АФЕРА за Лидия: „Т.нар. съпруг работи в голямо посолство, компютърен спец по информацията!“ Майката на Лидия: Принудена е да се самозапали!

В АФЕРА се получи информация за самозапалилата се Лидия, която е с анонимен източник. Публикуваме я:
„Лидия има син, който живее с нея. Ученик е. Има по-малка сестра също умно момиче. Самата Лида е изключително интелигентна. Четеше много и различна литература, езотерика. Работеше и в „Нощен труд“ до преди да го закрият. Винаги е смятала, че човек трябва да върши добро, да не е алчен. По БНТ показаха баба й и дядо й. И двамата са над 80 години и не знаят на кой свят живеят. Взеха интервюта от тях. Бабата има проблеми. Качва се по разни автобуси и обикаля района. Дядото изръси, че живеела трудно, била гладна, нямала мъж, че те й давали по нещо. Това не е вярно. Единственото вярно е, че няма мъж или по-точно не живее с него. Тя преди години бяга от него. Тогава се опитаха да замажат работата и я изкараха, че не е добре психически. С него не живее повече от година. Безпокоеше се за детето си. От 1 клас го дадоха в еврейското училище – 134 СОУ Д. Дебелянов. Там са деца на по-специални хора. ОХРАНЯВАТ ги много СЕРИОЗНО. Беше я страх от това. С така наречения мъж няма брак. Близките й си задават много въпроси. Намират несходство в информациите по медиите. ИНТЕРЕСЕН е така наречения съпруг – компютърен специалист по информацията. Работи в едно посолство много, много голямо и с много етажи под земята. Тук трябва да се внимава с информацията. Повече подробности и майка й не знае.”
Междувременно майката на Лидия Снежана Петрова заявява, цитирана от Агенция БЛИЦ:
„Дъщеря ми не е психично болна, напълно нормална и образована е. Причината за самозапалването й е принуда. Дъщеря ми все пак е била в автомобил, преди да се самозапали. Дъщеря ми е ваша колежка, нормална напълно.Видях само едно овъглено тяло.Къде изчезна раницата на дъщеря ми? Лидия няма никакви психически отклонения, но се притесняваше от няколко години. Притесненията й тръгнали след атентата в Бургас. Търсете кой е подтикнал Лидия към самоубийство!
На въпрос дали съпругът на Лидия е причина за проблемите й, тя подчерта, че мъжът е с тях в момента и след като излязъл от параклиса в „Пирогов“, е тръгнал към Първо РПУ със сестрата на самозапалилата се.”източник: Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *