ПИСМО ДО РАДАН

ПИСМО ДО РАДАН

Любо Кольовски се изгъбарка интелигентно със самонадеяния говорител на Реформаторския блок във Фейсбук:Драги ми Радане,
Разбрах, че си в Америка.
Ние тук сме добре. Депутатите излязоха във ваканция. Правителството не дава признаци на живот. Престъпленията по улиците продължават. Жожетата протестират, но поради липса на кинти, протестите са ялови.
Времето се пооправи и вече не е такава жега.
Някои от реформаторските министри заплашват, че ще те бият, защото искаш да ги уволниш и да ги оставиш без кабинети, секретарки, лъскави МПС-та и разни други екстри. Бойко също намеква, че ще те гони.
В. „Преса“ фалира и журналистите са на улицата.
Драги ми Радане, връщай се по-скоро, че без теб съществува риск от правителствена криза, която неминуемо ще бъде последвана от парламентарна такава. С комшиите си говорим на пейката пред блока, че може да има предсрочни избори. Ние не вярваме, че това ще се случи, но човек никога не знае какво ще стане, когато си има работа с подлеци.
Днес социалистите празнуваха на Бузлуджа. Събраха се над 50 хил. души и Миков беше много нахъсан, че ще пребие всичките си съперници на местните избори.
С комшиите си говорим още, че съдебната реформа забуксува. Има вероятност и конституционните промени да не минат Работата е много нестабилна.
Обсъждахме и спа хотела на сина на Гоце. Липсваш на дясното, Радане. Хората ни се подиграват, че си нямаме знаме.
Хайде, свършвам, че комшиите ме чакат пред блока да играем белот и да пием бира.
Ако се видиш с Обамата, поздрави го от мен!
Имаш поздрави от Кунева и министрите от реформаторския блок. Специални поздрави! Без теб те са много аморфни и нямат самочувствие.
Ще ти пиша пак тия дни!Твой: Л. Кольовски, бивш десен избирателП.П. Пази се, синко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *