Плановете ви ще се сбъднат, ако насочите мислите и емоциите в правилната посока

Плановете ви ще се сбъднат, ако насочите мислите и емоциите в правилната посока - 1

Плановете ви ще се сбъднат, ако насочите мислите и емоциите в правилната посока

Луната е в знак Дева до 14:56 ч. на 19 август

В дните на Дева хората проявяват повече практичност, разумност, склонност към ред и педантичност. Подходящо време за рутинна и монотонна работа. Предимство има конкретният и прагматичен подход. Това е най-доброто време за изпълнение на задълженията, да се подредят нещата. Най-голяма тежест притежават сега думата, информацията, рационалността. Много повече внимание се обръща на малките неща и детайлите. Зачестяват споровете, отправят се повече критики. Зад подробностите обикновено не се вижда цялото. Добро време за основно почистване на дома. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Луната е на празен ход от 11:52 ч. до 14:56 ч. През този период не предприемайте нищо важно.

Луната преминава в знак Везни в 14:56 ч. В дните на Везни, хората са миролюбиви, по-малко възникват караници и са особено чувствителни към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Лунен календар: 4-ти лунен ден от 09:19 ч. на 19 август до 10:20 ч. на 20 август

Ако насочите мислите и емоциите в правилната посока, то плановете ви ще се сбъднат през месеца

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Именно в този лунен ден нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на деня е : “Десет пъти премери и един път режи”.

Добре е този ден да се прекара в уединение, с любимото хоби. Не подхожда за колективна и групова работа. Физическото натоварване е добре да се избягва. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Много тайни могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Това е най-успешното време за избор.

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците ни като огледало. Ако днес поведението на човека до вас се струва дразнещо, помислете върху това. Това, което ви дразни у другите, го има стаено и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел за решението на проблем, лесно можете да откриете решението на вашите собствени проблеми.

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молитви и мантри. Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Тежък за организма ден. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийния отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, че вървите срещу божественото. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции и медицински процедури. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс, ако сте решили да го правите.

През този период се препоръчва да се въздържате от пазаруване, особено ако желанието за закупуване на конкретен продукт е възникнало спонтанно, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *