ПЛЕВНЕЛИЕВ, НЕ ЛИ СИ В ТРАУР? СМИРЕНИЕТО ПОДМИНА ЛИ ТЕ ИЛИ ТИ ИЗОБЩО НЕ ПОЗНАВАШ ПОДОБНА ДУХОВНА КАТЕГОРИЯ? USA ЗОМБИ ЛИ СИ ИЛИ ЧОВЕК?!

ПЛЕВНЕЛИЕВ, НЕ ЛИ СИ В ТРАУР? СМИРЕНИЕТО ПОДМИНА ЛИ ТЕ ИЛИ ТИ ИЗОБЩО НЕ ПОЗНАВАШ ПОДОБНА ДУХОВНА КАТЕГОРИЯ? USA ЗОМБИ ЛИ СИ ИЛИ ЧОВЕК?!

Въобще не ми пука, че ще ме „изядат“ някои тинтири – минтири, загрижени журналя за „морален и етичен кодекс на медиите“, в който се кълнат, понеже обслужва насраните им продажни задници. И затова в прав текст ще го питам ТОЯ, ТЪЙ НАРЕЧЕН, БЪЛГАРСКИ „ПРЕЗИДЕНТ“ –Плевнелиев, не си ли в траур? Смирението подмина ли те, или ти изобщо не познаваш подобна духовна категория?
Рекъл днес президентът, говорейки от името на народа, изобщо не се интересувайки, че същия тоя народ го ненавижда, заради безхарактерността му, заради продажността му, заради гъзомийството, заради менталните особености, които демонстрира, и които са за психиатър:
„Днес сме изправени пред необходимостта от преосмисляне и адаптиране на визията за колективната отбрана с цел гарантирането на свободна, мирна и единна Европа. Свободата, демокрацията, върховенството на закона и човешките права са висша ценност. Свободата е безценна, но не и безплатна. Свободата и демокрацията не са даденост, те трябва да се отстояват ежедневно. Действията на Русия в Източна Украйна, незаконното анексиране на Крим, замразените, но тлеещи конфликти в близост до нашите граници, надвисналата заплаха от терористични групировки като „Ислямска държава“ придават допълнителна тежест на общите ни усилия да защитим своя суверенитет и демократична държавност, като развиваме способности за надеждно възпиране на заплахи от всякакъв вид.
Откриването на Щабните елементи за интегриране силите на НАТО едновременно в шест европейски столици, включително в София, е категоричен израз на ангажираността и солидарността в Алианса за защита на всички негови членове на принципа „28 за 28″. Тези щабове ще бъдат свързващото звено между националните и съюзническите войски при провеждане на общи учения и тренировки, както и за логистично и инфраструктурно осигуряване на развръщането на Силите с много висока степен на готовност на НАТО при извънредни ситуации, застрашаващи сигурността и териториална цялост на страните членки по източния фланг, включително България.“Плевнелиев, USA зомби ли си, или човек? 40 дни не са минали още… Всеки нормален човек, загубил наскоро дете, би се спрял, би се вгледал вътре в себе си, би преоценил цялото си поведение, живот и безумия, които е издигал над Бог. Е, и – сега, като се надупи за пореден път на янките и заклейми Русия, по-леко ли ти стана?
Нещастник си ти, Плевнелиев. Пълен нещастник, но тоя народ си те заслужава, защото на такъв народ – подобен нему „президент“.
Толкова.Afera.bgП.П. ВИЖТЕ ТУК, ОТ 4.05 МИНУТА – УХИЛЕНАТА ФИЗИОНОМИЯ НА ПРЕЗИДЕНТА НИ, КОЙТО ПО ВСИЧКИ ХРИСТИЯНСКИ КАНОНИ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е В ТРАУР: http://bnt.bg/predavanyia/po-sveta-i-u-nas/po-sveta-i-u-nas-emisiya-16-00-3-septemvri-2015Колаж: Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *