Племенникът на Борисов заплашва потребители във фейсбук, които си позволяват критики към премиера

Племенникът на Борисов заплашва потребители във фейсбук, които си позволяват критики към премиера

Племенникът на Бойко Борисов се държи като мутра във фейсбук и заплашва всеки, който се осмели да каже нещо против вуйчо му, видя BIG5.BG. Димитър Иванов, син на каката на министър-председателя Красимира, кълнял наред заради вълната от негативни коментари, които предизвикаха снимките на Борисов от градината му в Банкя и скандалното премиерско интервю по БТВ преди два дни.
Простащината на Иванов стигнала дотам, че дори ругаел потребители на социалната мрежа с пожелания да „ядат магнолиите на Бойко“. Запознати споделят, че чичовото на Борисов бил известен с избухливия си нрав и често отмъщавал във фейса на премиерските критици, като дори намеквал за физическа саморазправа. Самият Борисов явно не е възпитал добре племенника си, най-малкото заради скандалите, в които може да се забърка премиера около мутренското поведение на сестриния си син.
Това не е първата проява, с която племенникът на министър-председателя влиза в медийното пространство. В началото на годината в центъра на София джамбази откраднаха луксозния му джип БМВ X6. Според запознати след инцидента по районите участъци на София са привикани за справка картотекираните автокрадци, както и шефове на престъпни групи. За да се върне тогава возилото на височайшия племенник, сред столичните полицаи бе издадена устна заповед да спират всички такива коли на изходите на София.BIG5.BG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *