„Повече да не ви е стъпил кракът тук“, отсякла Цецка с глас на „главнокомандващ“. Цецка Цачева е сложила ръка на минералния извор и хотела в Павел Баня?!

„Повече да не ви е стъпил кракът тук“, отсякла Цецка с глас на „главнокомандващ“. Цецка Цачева е сложила ръка на минералния извор и хотела в Павел Баня?!

Цецка Цачева:
Между очакванията на хората и това, което се случва в пленарна зала, има пропаст. Отношенията между гражданското общество и политиците са взаимни, но политиците носят отговорността.Ani Angels, Фейсбук:
Имам една позната, майка, отгледала почти сама четирите си деца. В момента работи на три работи – в заведение за бързо хранене, дистрибутор на козметична компания, а вечер разнася цветя по заведенията. Та преди няколко дни отишла да продава цветя в ресторанта към един хотел в Павел Баня. Посещавала го много пъти преди това, но специално онзи ден, преминавайки входа с кошницата в ръце, била заговорена от женски глас: „Извинете, но вас кой ви допуска тук?“. Погледнала към жената, която я заговорила и се вцепенила – насреща и Цецка Цачева. „Ами никой, просто не са ме спирали досега“, отговорила моята позната. „Повече да не ви е стъпил кракът тук“, отсякла Цецка с глас на „главнокомандващ“. Така моята позната се досетила, че този красив хотел, в който десетки пъти досега е продавала цветя, е собственост на Цецка.
Самата истина, и аз онемях,когато ми го разказа.
Нора Стоичкова, Фейсбук:
Цецка Цачева е сложила ръка на минералния извор и хотела в Павел Баня?!ЗАД КУЛИСИТЕ.comКолаж: интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *