Политическата нумерология е дело тънко. Не е за всяка глава работа.

Политическата нумерология е дело тънко. Не е за всяка глава работа.

Тая заран Алгафари, Беновска, Бедров и Бабикян бяха изключително забавни в компанията на Генка и нейния прелестен колега. Като го задъвкаха Пеевски, здраво парче месо не му оставиха. Та олигарх бил, та мутра бил, та какво ли не бил. И много се разтревожиха как ЕП би приел такъв евродеипутатин. Предрекоха брожения, бунтове и други метежи, инициирани от низините – от най-низшите чиновници.
Знаех си аз, че всичко започва от стринките, дето метат ЕП. Страшна сила е пролетариатът.Само не разбрах защо Славчо Бинев може да бъде евродепутат, а Пеевски да не може. Единствено Бедров прояви здрав разум и отбеляза, че Пеевски вече няма медии, няма и лаФки. Никой обаче не каза и дума, че Лицето Пеевски беше на работа в следствието. И май още се води там по ведомост.
Денят е богат на събития още от ранни зори. Някои от зрителите на тв са станали свидетели на научно откритие с фундаментално значение. Гаджевата Деница съобщила, че цифрата 20 била цяло число. Което е знак от боговете, че Атака одма вкарва един – двама евробезделници.Политическата нумерология е дело тънко. Не е за всяка глава работа.
Е, както се казва, аз не бих си сложил пръста в устата на Деница.Любо Кольовски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *