ПОМНЕТЕ ДОБРИН МИТЕВ /ИВАН КОСТОВ/, НЕ ИЗБИРАЙТЕ РАДАН КЪНЕВ!

ПОМНЕТЕ ДОБРИН МИТЕВ /ИВАН КОСТОВ/, НЕ ИЗБИРАЙТЕ РАДАН КЪНЕВ!

Тези редове са за всички онези, които не са изживели сатрапните времена на управлението на Иван Костов /Командира/ и зловещия режим на „любимото чедо” на Иван Костов – тогавашният областен управител на Варна Добрин Митев. Много от младите „реформатори” тогава бяха деца. Други пък – старите муцуни, които продължават да правят отчаяни опити да се набутат да „консумират” властта /по израз на Добрин Митев/, без свян са изпаднали в пълна амнезия за онези години, които доведоха „синята идея” до крах, катастрофа и провал. И фиаското на Иван Костов и компания започна точно от Варна.
Днешният „хрисим” Иван Костов, демонстриращ опънати изкуствени усмивки, „благо” и фалшиво каканижещ по телевизионните студиа, държеше Властта не само в юмрук, но и бе истински Диктатор.
Управлението му бе сковало в ледено рекетьорско менгеме цяла Варна.
Като министър председател Иван Костов – Командира назначи „любимото дете” както на него, така и на неговата съпруга – Добрин Митев за областен управител на морската столица. И ако сега областните управители ги взимат по-скоро на майтап, по онова време „губернаторите” колеха и бесеха в името не на Сталину, а на Костову.
Добрин Митев минаваше за любимец и на съпругата на Иван Костов – Елена Костова, която се подвизаваше с Фондацията си „Бъдеще за България”. Никой не смееше да не „дарява” за тази Фондация.
Във Варна копи-пейст съпругата на Добрин Митев създаде Фондация „Равни под слънцето” и сметката с „доброволно” дарените пари минаваха през лицето Спас Спасов, пресаташе на Добрин Митев, набутан и в борда на „Слънчев ден”.
Сегашен виден „демократичен” кореспондент на медиите на Прокопиев.
Днес АФЕРА публикува грандиозни скандали, които тресат Реформаторския блок, заради действията на Радан Кънев.
Гръмна скандал в Монтана, където в прав текст реформатори заплашиха, че ще изнесат доказателства за това как Радан Кънев лично се е облагодетелствал за да прокара в кандидат-депутатската листа Борислав Великов.
Зелените ревнаха, че директно им се искат пари, за да бъдат сложени в листите.
В Хасково също се вихри скандал, свързан с финансово лобиране.
АФЕРА първа изнесе в публичното пространство откъде дойдоха онези 50 000, които лъснаха в КТБ в сметките на ДСБ. И посочи, че те си били свързани отново с Радан Кънев, заради брата на едно печално известно лице във Варна с влошеното си психично състояние. Пак, за да бъде осребрено влизане, този път в местния парламент.
Брожение има и в Сливен, където с декларация всички партии от Реформаторския блок скачат срещу ДСБ – шефа в града.
В Шумен изпищяха срещу решението на Радан Кънев и тайната му договорка с Корман Исмаилов и НПСД в града листата да се води не от шефа на Гражданския Съвет там, който е свестен човек, доцент, млад и зад него застават всички от Гражданския Съвет и партиите от блока, обаче Радан Кънев обещава на Корман Исмаилов /Касим Дал/ и изобщо не се интересува, че хората ще гласуват наказателно срещу всяко небългарско име – стара специфика на района.
Във Варна Гражданския съвет на Реформаторския блок също е овладян от ДСБ, разбирай Любо Роев и компания.
Същата компания на … Добрин Митев. От най-сатрапните времена на българската „демокрация”.
Добрин Митев бе същото безлично „момче” на вид, какъвто е и Радан Кънев. Дори ако се вгледа човек по-внимателно, има някаква кармична прилика у двамата, която очевидно е търсена подсъзнателно от Иван Костов.
Митев бе нередовен учител от Девня, който със сатенени шорти, дълга опашка и бели хавлиени чорапи, се появи в кафенето „Синьото лъвче” на СДС – Варна.
По-късно щеше да лъсне, че е е с подправена диплома. Малко преди изборите, в които се пънеше да става кмет, целият тираж на в. Монитор щеше да бъде изкупен и спрян, за да не лъсне поредната измама на любимеца на Иван Костов.
Приютявайки Добрин Митев под крилото си, Иван Костов произведе в негово лице един Франкенщайн за Варна, който смрази града до степен да отврати варненци толкова от „синята идея”, че те повече никога – години наред! – не искат и да си помислят да гласуват за „демократите”.
По времето на Добрин Митев бизнеса – едър, среден, дребен, бе поставен на колене и под гилотината на директен рекет.
Васко „Касичката” носеше куфарите „нагоре” с разпределените проценти.
Ако някой се опънеше да плаща за „доброто” на „демократите”, всички институции, като се започне от Данъчното, бяха впрягани като наказателни бригади и бизнеса на „непослушния” бе смачкван.
От София, по лично нареждане на Костов, ръководството на варненската дирекцията на МВР бе сменено и тук бе пратена „софийската бригада” начело с полк. Иван Стефанов.
Задачата на ченгетата бе да опънат абсолютен чадър над тогава стартиралата мръсна приватизация на курортния комплекс „Златни пясъци”, комплекс, който впоследствие влезе в ръцете на приятеля на Костов – Славчо Христов.
„Софийската бригада” колеше и бесеше.
Медиите и журналистите бяха подложени на тотална невиждана цензура.
За първи път в историята на „демократичната” журналистика в телевизия МСАТ влязоха барети с автомати и проскаха всичко живо по очи. Без никакво досъдебно производство, без разследване, само за да поставят собствениците на колене да работят в полза на Добрин Митев, Костов и сие.
Днешните костови „реформатори” във Варна, тогава ходеха като дерибеи, наобиколили Добрин Митев и всичко в този град минаваше през ръцете им, защото както казваше Добрин Митев „Властта трябва да се консумира”.
Онези, които си позволяваха да проявят позиция срещу нечувания терор, бяха заплашвани, „разработвани”, гонени, подслушвани и мачкани под вещото ръководство на дясната ръка на Добрин Митев – заместник областният управител Веселин Динков – един злокобен човек, наричан „Сивия кардинал”.
Градът не смееше да гъкне.
Добрин Митев се бе засилил да става кмет и година преди местните избори, като Мао го въртяха по местните телевизии, вестниците пишеха опуси колко е велик, а всички онези, които надигаха глава, като пишещата тези редове, бяха заплашвани, изгонени от всички медии и години наред не можеха в този град да си намерят работа, защото: „ако продължаваш да пишеш за приватизацията на Златни пясъци, ще бъдеш премахната с всички начини и средства”.
Ако си мислите, че аз ви лъжа, разходете се до Варна и седнете с всеки, който си поискате да ви разкаже за онези сатрапни времена на Добрин Митев, кохортата му, Иван Костов и ще видите какво означава диктатура и рекет с ресурсите на властта.
Варна стискаше зъби до момента, в който изпратената тук „социоложка” Мира Радева, която редеше огромни проценти в полза на кандидата за кмет на Варна Добрин Митев, не лъсна с поръчковостта си, когато Варна заби съкрущаващо кроше и прати Добрин Митев в миманса, избирайки за кмет Кирил Йорданов.
Варна гласува тихо под ботуша на Командира. Гласува с омерзение и гнус към предателите на „синя Варна” и „синята идея”.
Оттук тръгва фиаското на Иван Костов.
Добрин Митев бе осъден за държавни злоупотреби, но преди това пак Властническото лоби успя да му помогне да се изсули и избяга от страната. И до днес той не се връща, защото ако се върне трябва да влезе в затвора, за да излежи ефективната си присъда.
Всички онези, които ТОГАВА бяха около Добрин Митев, днес, СЕГА, са пак около Костов и Радан Кънев в ДСБ и са „реформатори”.
Помнете Добрин Митев /Иван Костов/ и не избирайте Радан Кънев, който е не само новото „любимо дете” на Костов, а и лицето, което търчи в къщата на Бойко Борисов в Банкя за да пазари /вече/ министерски постове. И то зад гърба на останалите в Реформаторския блок.
И още не е дал обяснение същият тоя Радан кой, кой, кой, кой му даде онези 50 бона от Варна, и защо – онези 50 бона, които лъснаха в сметката на КТБ.
КТБ, където пък Костов бе толкова добре поставен, че даже самият Пеевски можеше да му завиди.
За всички онези, които някога сме изстрадвали СДС във Варна, всичко това е една мерзка история. За миналото, наречено Добрин Митев и настояшето – Радан Кънев. И двамата „марка Иван Костов”.
Тогава – със Славчо Христов и СИБанк, сега с КТБ.
Помнете.
И не избирайте Радан Кънев. ТЕ са същите.Веселина ТомоваAfera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *